Publicitat
Política · 7 de Desembre de 2017. 11:21h.

La CUP acusa ERC i Junts per Catalunya de “fer autonomia”

“Si no és per construir la República amb nosaltres que no hi comptin”

La CUP acusa ERC i Junts per Catalunya de “fer autonomia”

El candidat de la CUP el 21-D, Carles Riera, ha assegurat en una entrevista a El món a RAC1 que estan “disposats a estar al govern i a assumir les responsabilitats sense límits”. “Si tenim una proposta de presidència que vol aplicar l’Estatut d’Autonomia amb nosaltres no hi comptaran”, ha advertit.

“És inquietant llegir els programes de Junts per Catalunya i Esquerra perquè sembla que estiguin per tornar a fer autonomia. Nosaltres volem aplicar la llei de transitorietat que el Parlament va aprovar”, ha lamentat.

“El nostre plantejament és tirar endavant el procés de la República que va quedar interromput per un cop d’estat”, ha remarcat. “Passar a la materialització de la República serà un procés llarg i complex però estic segur que el guanyarem. Hi haurà moments que haurem de fer un pas enrere però també d’altres que farem passos endavant”, ha sentenciat.

15 Comentaris

Publicitat
#17 !! 3%!! , Bcn , 11/12/2017 - 05:07

Riera es un Xirinacs con mas planta, es antitodo excepto haber que pilla en este delirio.

#16 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU ESTACIÓ DE TREN SENSE MARQUESINES, PARLEU LO QUE IMPORTA ATUR ,, POBRESA ,FALTA DE PISOS SOCIALS TREURA BARRACONS DONAR FEINA ALS ATUR, 08/12/2017 - 03:38

ALS DE LA CUP ,Val més FER AUTONOMIA CATALANA , Torna ala Normalitat i Tranquilitat Que no pas FER EL RIDICUL Amb UNA REPÚBLICA Que no te pas Catalunya AIXO SI ES FER EL RIDICUL EN MAYUSCULES .¿ A QUI VOLEU ENGANYAR ? i vosaltres sou ANTI QUE SOU ? Per què no parleu de Politicas Socials Retallades i Corrupció BARRACONS

#15 Para los cuperos, ., 07/12/2017 - 23:38

Para los cuperos:

Menos lucha, y más ducha.
La solución agua y jabón

#14 M. Pilar, Barcelona, 07/12/2017 - 20:19

Amb vosaltres no comptem per res!!! Què us penseu, que sou els més purs? Panda de cretins!

#13 Rivas, Hospi, 07/12/2017 - 16:39

¿Y por qué os presentáis a unas elecciones "autonómicas"? Estos revolucionarios de salón y sueldo público son unos impresentables.