Publicitat
Política · 8 de Març de 2017. 11:43h.

La CUP acusa Gordó sense esmentar-lo

"No volem que es flirtegi amb cap persona que tingui relació amb casos de corrupció, i en aquesta casa n'hi ha alguna encara que no estigui imputada"

La CUP acusa Gordó sense esmentar-lo

Anna Gabriel

La diputada de la CUP, Anna Gabriel, ha exigit al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ser "exemplaritzant" amb la corrupció coincidint amb el judici del cas Palau i ha afegit que "no permetrem que ningú blanquegi amb el procés".

"No volem que es flirtegi amb cap persona que tingui relació amb casos de corrupció, i en aquesta casa n'hi ha alguna encara que no estigui imputada", ha apuntat Gabriel, que es referia implícitament a Germà Gordó, esquitxat per la presumpta trama del 3% i diputat de Junts pel Sí.

La portaveu de la formació anticapitalista ha denunciat que "de les 51 mesures contra la corrupció anunciades el febrer del 2013 pel president Mas, només s'havien complert un 7% el 2015" i que "de la moció que la CUP-CC va presentar fa 8 mesos, encara esperem que es constitueixi el Mecanisme de Prevenció i Lluita contra la Corrupció".

Anna Gabriel ha reclamat a Puigdemont que "volem una Presidència exemplaritzant en la feina efectiva contra la corrupció". "Menys discursos i més mesures efectives", ha reblat.

Carles Puigdemont ha replicat a la diputada cupaire que "jo no banalitzaré el concepte de presumpció d'innocència i vostè ho ha fet". "És molt perillós caure en l'infundi", li ha retret el president, que ha reclamat reduir el temps entre obrir la causa i el judici.

Finalment, ha deixat clar que "aquest Govern no té cap cas de corrupció política" i ha destacat que "no és cap casualitat que Transparència Internacional situï el Govern com un dels millors en les seves pràctiques".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 pepe.----, andorra, 08/03/2017 - 15:54

pues entonces no comprendo, desde un punto de vista politico, q hace la CUP apoyando al actual gobierno de la generalidad, entiendo q es mejor hacerse el tonto y asi poder enchufar a los colegas en algo publico, pero denota mucha hipocresia, al menos, es lo q opino. Q no afirmo.

#5 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 08/03/2017 - 15:54

Entre los corruptos (sin discusión) del PDCAT, los violentos (lo han demostrado) de la CUP y los de ERC (con el pueblo más corrupto de España, cero conocimientos de contabilidad y una tasa inexplicable de pedófilos por m2) vamos a Itaca sin escalas.

#4 Juan García, Parc de la Ciutadella, 08/03/2017 - 14:18

Al final aquestes noies es pixaran a les calces. Molta revolució però acabaran salvant-li el cul a l'astut, després d'haver-lo, segons ells, llençat a la paperera de la història. Molt parlar del poble però només miren per la seva butxaca.

#3 Pepet, Sabadell, 08/03/2017 - 13:05

President, vagi en compte que la CUP té moltes "raons" per continuar dirigint el Govern que vostè presideix. És una pena veure les baixades de pantalons, quan la CUP ho decideix.

#2 Pepón, Bcn, 08/03/2017 - 12:51

Hablaron los tontos útiles del partido podrido de cataluña... de todas formas los sistemas políticos que esta gente defiende todavía son más corruptos que esta democracia de tan baja calidad en la que vivimos