Publicitat
Política · 19 de Març de 2013. 16:42h.

La CUP acusa Homs de dir "mentides"

Quim Arrufat assenyala que "la voluntat de la CUP no era boicotejar o rebentar la cimera"

El portaveu de la CUP, Quim Arrufat, ha acusat el conseller de la Presidència, Francesc Homs, de dir "mentides", quan va assenyalar que la intenció de la formació independentista era "rebentar la cimera" contra la crisi.

"Ens va sorprendre molt a desgrat nostre que es desconvoqués" la trobada, ha remarcat Arrufat, perquè la CUP havia confirmat "la seva assistència" al Palau de Pedralbes. "Ens va doldre en negatiu", ha insistit.

"La desconvocatòria ha estat una excusa de mal pagador per part del Govern i en especial del seu portaveu que va utilitzar mentides per tal de desconvocar-la", ha indicat.

Arrufat ha remarcat: "cito textualment paraules de la ràdio (La Xarxa). 'A aquests els va la festa i volen rebentar la cimera'", ha recordat. El dirigent de la Candidatura ha reblat que des de la seva formació mai no van dir que "anàvem a boicotejar o rebentar la cimera". "No era aquesta la voluntat de la CUP; hi anàvem amb un document amb propostes", ha reblat.

El diputat ha lamentat, en roda de premsa al Parlament, que "es desconvoqui amb excuses que no eren veritat i a més se'ns digui que 'a aquests els va la festa i volen rebentar la cimera'".

Quim Arrufat, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 BEJOTA, BCN, 19/03/2013 - 19:33

CUP:EL VOSTRE MAPA DE CATALUNYA ÉS MASSA LLLARG.CALDRIA RETALLAR-LO.

#1 BEJOTA, BCN, 19/03/2013 - 19:22

Alertan de una posible fuga de contribuyentes de Cataluña por la elevada presión fiscal de la Generalidad (ALERTA DIGITAL).

#1.1 Gerard, Barna, 20/03/2013 - 05:44

Alerten que un boig s'ha escapat de Sant Boi. Porta un feix d'octavetes impreses d'un diari feixista i les va repartint com si fossin descomptes 2x1 de Mobles LaFabrica a la sortida del metro. Diuen que no és perillós però que és pesat i repetitiu de collons.