Publicitat
Política · 13 de Desembre de 2016. 11:04h.

La CUP acusa Jané de “servitud a tribunals d’excepció”

Puigdemont replica que “no hi ha motius per demanar la seva dimissió”

La CUP acusa Jané de “servitud a tribunals d’excepció”

Anna Gabriel

La diputada de la CUP, Anna Gabriel, en declaracions als mitjans davant l’Audiència Nacional, ha recordat que “estem aquí per una actuació d’ofici de la conselleria d’Interior. Qui ha decidit que avui no puguem estar treballant per l’alliberament nacional, social i de gènere dels Països Catalans és la conselleria d’Interior”.

“El seu conseller, el senyor Jané, va decidir actuar d’ofici i identificar les nostres companyes per fer una crema simbòlica de la imatge de la monarquia, una crema que s’ha fet en moltes d’altres ocasions”, ha reivindicat la diputada antisistema.

Gabriel ha defensat que “la pèrdua de temps i d’energia que ens està fent perdre aquest senyor nosaltres l’hem respost demanant el seu cessament. No hi pot haver consellers d’Interior amb mentalitat autonomista i amb servitud a tribunals d’excepció com és l’Audiència Nacional”.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, per contra, ha assenyalat en una entrevista a Radio 4 que “no hi ha motius per demanar dimissió conseller Jané, sinó per estar seu costat i dels Mossos”.

 

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#12 Ohhhhh!, Madriz, 13/12/2016 - 23:53

Pobrets, avui no han pogut treballar!, la DUI s'ha retardat 24 hores. Mare meva!

#11 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 13/12/2016 - 20:51

Com es que no hi han anat a ferlos costat als martirs de la CUP els valerosos alcaldes bastoners de l´Arturu ?

#10 Emilio, BCN, 13/12/2016 - 17:37

Pues son las cinco de la tarde, y lo previsible se va cumpliendo. El malvado "tribunal de excepción" los ha dejado en libertad Ellos han hecho su performace en Madrid (que santa paciencia tienen los madrileños) Y sabiendo que la cosa sale gratis, a casita y a seguir viviendo de la lagrimita de que Es

#8 VallesAna, farta és poc.., 13/12/2016 - 12:27

"una crema que s’ha fet en moltes d’altres ocasions ".. ¿? és una tradició nostrada?.. com els castellers, la copa menstrual o la criança de la canalla per la tribu?..

#7 botifler1914, Sinitaca, 13/12/2016 - 12:17

una crema que s’ha fet en moltes d’altres ocasions

Sr. Millo no mire hacia otro lado, no haga cálculos de consecuencias, la ley se ha de cumplir siempre y por todos. De aquellos barros estos lodos.