Publicitat
Política · 30 de Novembre de 2015. 10:50h.

La CUP acusa Junts pel Sí de posar "moltes línies vermelles"

Anna Gabriel considera que "s'està sent molt injust" amb la formació anticapitalista

La CUP acusa Junts pel Sí de posar "moltes línies vermelles"

Anna Gabriel

La diputada de la CUP Anna Gabriel ha acusat Junts pel Sí de posar “moltes línies vermelles“ d'aspectes que per a la formació anticapitalista són "claus" i "ells no en volen ni sentir a parlar", com ara "aturar privatitzacions" o el projecte VISC+.

“Veiem que, a l’altra banda, se’ns diu que hi ha línies vermelles que són insalvables”, però ha indicat que “de totes maneres, nosaltres ahir acordàvem continuar treballant. Aquí ningú no s’aixeca de cap taula”.

La portaveu de la CUP, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha dit que “s’està sent molt injust amb la CUP” i ha indicat que “no ens agrada quan es parla de 62 diputats per la independència i de 10 que han vingut a posar pals a les rodes”. 

Sobre la trobad d’ahir a Manresa on es va refermar en el rebuig a la investidura d’Artur Mas, Anna Gabriel ha exposat que “la gent ahir no ens demanava que pleguéssim amb les converses i que tanquéssim carpetes. Al contrari”.

La diputada de la CUP ha reiterat que la formació anticapitalista acceptaria qualsevol candidat alternatiu i ha manifestat que “si, a més, hi la voluntat de trobar un candidat a la presidència que sigui de consens, la CUP demà mateix votaria amb els seus 10 diputats el president de la Generalitat”.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#14 Maresmenc, Un dels 30 pobles, 01/12/2015 - 05:59

La línia la posa la perruquera quan ha tallat el serrell a la Gabriel..!

#13 Tyrion Lannister , Pastíssos Casolans, 30/11/2015 - 22:23

Y alguna de blanca también

#12 Carlos Gomez, Bcn, 30/11/2015 - 20:04

Un vergonyos espectacle amb un pertorbat que s´ha recargolat a la trona i no vol marxar, un il.luminat que nomes sap plorar devant dels microfons queixantse que no el deixan fer el que vol i uns revolucionaris d´ateneu que han perdut l´index del seu manual d´instruccions.
Tot aixo no te nom.

#11 Tirant, bcn, 30/11/2015 - 19:41

Siguen con la COMEDIA ...De una forma o de otra harán presidente al Mesías ...

#9 Alter Ego, BCN, 30/11/2015 - 18:43

Crec que en lloc de JxSI realment era JxMAS.
Anim Cupaires, puntada a l'estufa i noves eleccions JA! les plebiscitaries han quedat clares que la gent encara no vol independencia. Ara el que la gent vol votar es politics nous, que ja toca.