Publicitat
Política · 10 de Gener de 2015. 19:18h.

La CUP acusa Mas d'apropiar-se del procés

"La pluralitat i la riquesa del país no hi cap en una llista única"

La CUP acusa Mas d'apropiar-se del procés

David Fernàndez, amb el puny alçat

El diputat de la CUP, David Fernàndez, ha acusat el president de la Generalitat, Artur Mas, d’apropiar-se del procés. "Aquest procés no és de ningú perquè simplement és de tots”, ha manifestat durant la presentació del full de ruta de l’esquerra independentista al Casino de l'Aliança del Poblenou.

Fernàndez ha reclamat “eleccions immediates, unes eleccions de caràcter plebiscitari i constituent" i, en al·lusió a la proposta de Mas, ha dit que “la pluralitat i la riquesa del país no hi cap en una llista única”. “Nosaltres no pensem renunciar a res”, ha reblat.

El portaveu cupaire ha posat de manifest que “no hi ha alliberament nacional sense alliberament social i no hi ha alliberament social sense el nacional” i ha advertit que “ningú ens farà triar entre la qüestió nacional i la qüestió social”. "El camí de la independència de la nostra societat no cap en cap llista única", ha reiterat.

Finalment, David Fernàndez, que ha pujat a l’escenari entre crits “anticapitalistes”, ha assenyalat que “som zapatistes del sud d'Europa, som desobediència, la revolta que ja esta venint”.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#26 BEJOTA, BCN, 12/01/2015 - 12:49

La gran empresa ultima una ofensiva contra el desafío separatista de Artur Mas.
La iniciativa se está perfilando desde hace semanas en el seno de las principales patronales y organizaciones empresariales del país, incluyendo también las catalanas.

#25 Manolo, Barcelona, 11/01/2015 - 12:40

Pues nada muchachito,

Ya sabes, la próxima vez que veas al Gran Timonel, le das otro abrazo

Vaya revolucionario que nos ha salido

#24 Tirant, bcn, 11/01/2015 - 12:28

Anys fent d'escolans de CiU,donant suport a la burgesia separatista en els seus plans de robar sense fiscalitzacions externes (això és "la independència"),donant-se abraçades amb el representant de la dreta més dura i insolidària ... Boniques paraules no serveixen ..."Por sus hechos los conoceréis".

#23 jordi, ,, 11/01/2015 - 11:11

Las CUP son la demostración palpable de que a ERC no le interesa ir en una lista unitaria con Convergencia.

#22 MarcVidal, Barcelona, 11/01/2015 - 11:00

Uy, el brazo alzado, que radicales !! salvo que vean pasar por ahi al recortador del estado social don Arthur Mas, porque entonces esos brazos alzados se tornaran en abrazos afectuosisimos.