Publicitat
Política · 24 de Juliol de 2014. 21:31h.

La CUP acusa Mas de “complicitat” amb Israel

La diputada Isabel Vallet creu que “no és comparable la xifra de palestins morts amb la d’israelians morts”

La diputada de la CUP, Isabel Vallet, ha considerat aquest dijous que el Govern, i en concret Artur Mas, tenen “complicitat” amb Israel. A més, creu que la Generalitat “mira cap a una altra banda amb la massacre que està vivint Palestina”.

Vallet ha assegurat que la condemna que ha fet Artur Mas sobre els bombardejos a Gaza “no és suficient”. “No pot dir-se que totes les violències són equiparables, i no és comparable la xifra de palestins morts amb la xifra d’israelians morts”, ha argumentat.

“Voler posar al mateix nivell el patiment del poble palestí, massacrat militarment, amb Israel per a nosaltres és pura complicitat”, ha comentat també.

La diputada ha fet aquestes declaracions en el transcurs d’una manifestació que ha sortit a les 19.00h dels Jardinets de Gracia de Barcelona, amb el lema “Aturem el càstig col·lectiu a Palestina. Govern català: Prou complicitat amb Israel”.

Hi han estat, entre d’altres els diputats d’ICV-EUiA al Parlament, Sara Vila i David Companyon, la diputada Isabel Vallet de la CUP, l'eurodiputada PSC, Ester Niubó. També el diputat al Congrés per ICV-EUiA, Josep Nuet, i el líder de CCOO.

Vallet, durant la manifestació
Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#19 Mas, Tarragona, 26/07/2014 - 11:52

Tanta xifra i no recordo cap comentari ni compassió amb els 100.000 sirians morts en la seva guerra, per exemple. Però, ara ho recordo, no té cap relació amb jueus i no cal parlar-ne. Defensar Hamàs que organitza matrimonis multitudinaris amb menors i imposa el terror als seus convilatans, això si.

#18 ramon, barcelona-c, 25/07/2014 - 22:37

Catalans, massa passarells, no saben escollir ni l subjecte ni el moment ni la forma ni sospiten que vol dir raons geoestratégiques ni res de res .Només tenim raó i volem demostrar la puresa. Que hauríen fet només amb aquest principis anglesos,holandesos, alemanys, suecs etc...

#17 Coherència Cupera, Girona, 25/07/2014 - 12:14

Just després de les eleccions van esbombar la frase "bona nit Palestina". Ningú no pot deixar de reconeixer que aquests noiets son coherents: el seu únic pensament és per Palestina, Catalunya sembla no comptar prou per a ells ni un borrall.

#16 Quim, SANT CEBRIÀ DE VALLALTA, 25/07/2014 - 11:19

Mira Vallet; si has de ser diputada al Parlament de Catalunya al menys no diguis vajanades i no siguis populista. Si hi ha tants morts civils per les bombes israelianes potser caldria dir per què els de Hamàs s'amaguen darrera hospitals, escoles i dones.

#15 Jose Luis, barcelona, 25/07/2014 - 11:14

Que pobreza de recursos en su disquisición ¿Si los palestinos tubieran las mismas armas cree que no las harían servir? Le revienta que hayan muerto pocos judios ¡Pues, como siempre estan mejor preparados!¿Que pretendían los palestinos con sus cohetes? pues matar judios, pero no pudieron.

#15.1 Potemkin, Mockva, 25/07/2014 - 12:02

Fenomenal argumento ... en igualdad de condiciones, actuaciones iguales
Ergo, son iguales, Hamas y el estado israelita.
Eso si, el mundo mirando para otro lado ...

Dale la vuelta a la tortilla e imagina a Iran borbandeando en Israel Hospitales, refugios de la ONU, etc etc ....

Qué hipocresía..