Publicitat
Política · 11 de Març de 2018. 13:51h.

La CUP admet que "estem lluny dels mínims per posar-nos d'acord amb JxCat i ERC"

Carles Riera considera que la proposta és "fonamentalment autonòmica"

La CUP admet que "estem lluny dels mínims per posar-nos d'acord amb JxCat i ERC"

El diputat de la CUP Carles Riera

El diputat de la CUP Carles Riera ha assegurat aquest diumenge que la proposta d'investidura de JxCat i ERC està "lluny dels mínims" que volen els anticapitalistes perquè segueix tenint una "naturalesa fonamentalment autonòmica", en una entrevista a Catalunya Ràdio.

"En una primera lectura hem vist que no presenta gaires diferències respecte al text anterior que vam dir que no podíem assumir, segueix sent un text de naturalesa fonamentalment autonòmica" ha assegurat Riera, que ha lamentat que "seguim en aquesta lògica que nosaltres no podem acceptar, una lògica d'autonomia i que precisament ens col·loca en aquest atzucac".

Carles Riera, tot i admetre que s'ha fet "algun progrés positiu" considera que "estem lluny" de l'acord. "Sí que és veritat que hi ha algun progrés positiu, tanmateix encara estem lluny del que nosaltres considerem que serien els mínims per posar-nos d'acord" ha apuntat. El diputat de la CUP ha insistit en la necessitat de "desobeir" les resolucions judicials per poder investir un president.

Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 11/03/2018 - 14:36

Claro, claro, Sr Magufo. Cuando toquen a rebato harán como en aquel himno fascista que tan bien los representa a Uds. (por mucho que insistan en hacernos creer que son antifas y anticapis): "prietas las filas, recias, marciales" votarán con los caciques rurales y los pijos de Pedralbes.