Publicitat
Política · 23 de Març de 2017. 12:05h.

La CUP adverteix el Govern que “no estem per bromes”

“No avalarem cap succedani ni cap alternativa al referèndum”

La CUP adverteix el Govern que “no estem per bromes”

La diputada de la CUP, Anna Gabriel, en declaracions a El món a RAC1, ha advertit que “no estem per bromes. No hi ha pla B. Per nosaltres, no. Si algú hi està treballant, que surti, doni la cara i ho expliqui”. “És molt important no devaluar el referèndum. El referèndum sobre la independència del país és un dret i res està a l'alçada d'això. No avalarem cap succedani ni cap alternativa. La gent ha sortit pel dret a l'autodeterminació i això és independència sí o no”, ha afegit.
 
Gabriel ha assenyalat que “és una demanda bastant socialitzada: quan farem pública la data del referèndum. Res impedeix fixar data i pregunta”. "Senyors de l'espai dels Comuns, menys defensa de la legalitat vigent i més defensar el dret a l'autodeterminació que no el volem supeditat a l'estat espanyol”, ha reclamat.

D’altra banda, ha reconegut que malgrat aprovar-los “d’entusiasme amb el projecte de pressupostos, cap ni un. Compromís amb el referèndum, tot”. També ha anunciat que finalment “el castellà també hi serà a la papereta del referèndum”. Finalment ha denunciat que “el PP, el PSOE i C's són la corretja de transmissió dels interessos més obscurs de l’Estat”.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#21 0105, bcn, 23/03/2017 - 22:00

a ver si os enterais solo estais aqui para que los presup de Mas sigan vigentes, no servis para nada mas, cuando gobiernen os mandara a la cloaca o papelera jajaja

#20 DARDO121, barcelona, 23/03/2017 - 21:29

Y los españoles tampoco estamos para bromas, despreciable sovietseparrata.
Y si te pones a buscar los 3 pies al gato, los vas a encontrar.
Pero vete pidiendo un turno para bajar a las alcantarillas

#18 joan, manresa, 23/03/2017 - 17:19

El Casal,17,15.---Tanquem ya la paradeta per no tinguer que veure i lleguir imatges com la present.Vostés sí son una gran broma i de molt mal regust...,esperem ya unas novas eleccions a Catalunya.Resultats pitjors no sortirán.Al menys acabar ya amb "amenaçes" i "adveriments",i amb las BROMES.

#17 zeppelin74, bcn, 23/03/2017 - 16:45

Ui quina por.Aquests pijoprogres que ens faran.Ui estem tremolan.Buuuu, que viene el lobo!

#15 un musclu, bcn, 23/03/2017 - 16:00

ja,ja,ja,ja......com fins ara tragant, tragant i tragant....a veure qui perd el mando