Publicitat
Política · 16 de Novembre de 2015. 17:39h.

La CUP adverteix Homs

La formació assegura a twitter que “crear soroll no ajuda”

La CUP adverteix Homs

Antonio Baños, durant el pleno (Foto: Job Vermeulen)

La CUP ha assegurat a twitter que “crear soroll no ajuda” i que “el nostre mal no en vol de soroll”. És la resposta de la formació a les darreres declaracions de dirigents de Convergència criticant la posició de la CUP davant l’investidura del proper president de la Generalitat.

En el mateix tweet, la CUP ha afegit el vídeo d’una de les intervencions d’Antonio Baños durant la sessió d’investidura de la setmana passada. El vídeo porta el títol de: "Les eleccions anticipades són reaccionàries, no revolucionàries”, una de les frases que el dirigent de la CUP va fer en el discurs.

Aquest no ha estat l’unic tweet on la CUP valora les negociacions amb Junts pel Sí. Aquest matí, la formació també ha assegurat que "La CUP sempre ha estat i serà la darrera en aixecar-se de la taula”. “Les anticipades no seran mai la nostra opció ni la nostra proposta. Mai les posarem com escenari plausible”, han afegit.

Tweets que la CUP ha enviat avui

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#20 BEJOTA, bcn, 17/11/2015 - 15:00

La nota de 'bono basura' del ICO catalán complica su apoyo a las empresas
Comenta Cataluña está quemando semana tras semana su credibilidad en los mercados financieros. La aprobación de la resolución rupturista por parte de Junts pel Sí y la CUP el pasado lunes en el Parlament

#19 Pepe, el de la refriega, L'Hospitalet, 17/11/2015 - 10:15

La CUP està amortitzada. Ha tingut el seu moment de gloria i com a bon klinex s'ha omplert de mocs, llagrimes, babes, mocs vaginals i altres líquids corporals. Ara toca llençar-lo. Pobret klinex, no ha arribat a la categoria de mocador. El pati i el patir no donen per més

#18 laila, bcn, 17/11/2015 - 08:49

No acabo d'entendre un partit que quan ja te decidit el vot, faci assamblees per demanar opinó. Que li molesti el soroll, quan ells parlen de lluita al carrer i desobediencia civil. Que li molesti que surti a la premsa, quan exigeixen transparencia. No us entenc.

#18.1 Pita, Barcelona, 17/11/2015 - 12:43

Y mas.....que se autoproclame antisistema y resulte que se reune a puerta cerrada con los contrarios....luz,cámaras y acción es lo que hace falta para ser antisistema.

#17 Vergüenza ajena siento, Barcelona, 16/11/2015 - 21:36

Antes de que cante el gallo 3 veces habreis investido a Más..El sainete no hay quien se lo trague..Solo esperáis a saber el resultado de las elecciones generales, por eso estáis retrasando el apoyo.

#16 Alter Ego, BCN, 16/11/2015 - 21:00

La millor manera de sortir de la crisi institucional es deixar als funcionaris que portin la feina amb els seus criteris A la que els politics fotin la ma, tornemi. Ja feu be, cupaires, insisteixo, Catalunya no us podra agrair mai el gran favor que ens esteu fent. GRACIES!!!