Política · 13 de Gener de 2018. 18:26h.

La CUP adverteix JxCat i ERC que s'ha de "materialitzar la República"

Els anticapitalistes facilitaran la "majoria republicana" a la Mesa del Parlament

La CUP adverteix JxCat i ERC que s'ha de "materialitzar la República"

Núria Gibert (Foto: CUP)

La CUP ha decidit avui "posar a disposició" un dels seus diputats per tal que la Mesa del Parlament tingui "majoria republicana" i ha refusat intentar formar grup parlamentari propi.

Núria Gibert, que ha fet l'anunci durant el consell polític de la CUP, ha explicat que la formació anticapitalista condicionarà la seva presència a la Mesa al fet que es duguin a terme accions per "materialitzar la República" i ha deixat clar que la idea de la CUP no és restablir les institucions catalanes, sinó construir la República catalana.

Gibert també ha demanat que es constitueixi una comissió d'estudi per a concretar el procediment que s'haurà de seguir per la implementació de la República. La CUP també ha anunciat que exigirà una comissió parlamentària amb l'objectiu d'investigar la violència policial de l'1-O.

La formació anticapitalista ha descartat qualsevol intent per mirar de formar grup propi i romandrà amb els seus quatre diputats al grup mixt, on també hi serà el Partit Popular de Catalunya.

11 Comentaris

Publicitat
#14 contraataque, Barcelona, 15/01/2018 - 12:25

Es increíble que todos los catalanes tengan que bailar al son de esos innombrables.

#13 Fernando, Barcelona, 15/01/2018 - 09:48

Aquests gamberrets i impresentables estàn descolocats....la sotregada electoral els ha reduit a la meitat i ara la seva unica misió es cobrar cada mes el salari de diputat. Els inocents que els van votar ja han vist que tot plegat era un caprici de quatre covards, mentres els titelles de jxsi viuen a la presó. Aquests haurien de tastar les reixes.

#12 Pepón, Bcn, 15/01/2018 - 09:32

Pues que hagan una escultura alegórica de la Repúbliqueta. Pueden usar mármol o el mismo material del que están hechas sus cabezotas que es aún más duro.

#11 Rogeli, Tornabous, 14/01/2018 - 20:57

Quina por !!!
Las sens cullotes amenazando con sus escatologicas,............. tot per alergia a la ducha

#10 Purria Separata, Mollerussa, 14/01/2018 - 13:39

Vosotros la "materializáis" cada vez que vais al retrete.
Hala, a peinar que ovejas.