Publicitat
Política · 29 de Novembre de 2016. 16:49h.

La CUP adverteix que “no són els millors Pressupostos possibles”

La formació antisistema deixa els comptes ens mans de la “militància”

La CUP adverteix que “no són els millors Pressupostos possibles”

Eulàlia Reguant

La CUP ha assegurat que el projecte de Pressupostos que el Govern ha presentat aquest dimarts “no són els millors possibles”. La diputada de la formació anticapitalista, Eulàlia Reguant, ha lamentat que els comptes “no explorin tots els marges existents per ampliar els ingressos”, malgrat que ha celebrat que “per primera vegada es gravi el 4% de la població que fa servir pantalles per pagar menys impostos”.

“Uns pressupostos que no aborden de manera clara la pobresa, no poden ser els més socials de la història”, ha considerat Reguant, en resposta a la tesi que sosté el Govern. “Aquests no són els millors Pressupostos possibles i la conselleria d’Economia ho sap”, ha reblat la diputada del partit antisistema.

La CUP tampoc ha aclarit si donarà suport als comptes de la Generalitat per al 2017. A preguntes d’e-notícies, Reguant ha dit que “són les assemblees i la militància de la CUP la que decidirà, com sempre, les que decidiran quina serà la postura de la CUP”. Reguant ha subratllat que “queden encara molts debats i molts processos” i que “la CUP prendrà la decisió quan consideri que l’haurà de prendrà”.

Per altra banda, la formació anticapitalista ha valorat positivament que hi hagi una partida per celebrar el referèndum, tot i que consideren que “es pot celebrar amb o sense Pressupostos”. Reguant ha recordat, en aquest sentit, el compromís del president Carles Puigdemont: “o referèndum o referèndum”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Resistencia, Del 3% al ridículo 100%, 30/11/2016 - 15:54

Qué pesados y feos son estos ya no tan niños..

#5 Pepet, Sabadell, 29/11/2016 - 22:34

El Govern d'un País anomenat Catalunya està en mans de la militància d'un partit revolucionari i anti sistema. Aquest fet és molt difícil d'explicar a nivell internacionalment, però segur que el "ministre d'afers exteriors Mr. Romeva ho explicara bé, perquè tot el món ho entengui.

#4 Cat Show, Vic , 29/11/2016 - 20:05

La CUP como filial de ERC a OBEDECER el mandato popular que no es mas que ROBAR al contribuyente y darle la culpa a Madrit y para blanquear el delito tienen Tv3% Catradios y medios subvencionados/comprados.

#3 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 29/11/2016 - 19:17

¡Vamos ya, estelados y esteladas! ¡Haced de una pujolera vez lo que pide la CUP si queréis disfrutar de la República de Països Cupolans, que será la mejor del mundo después de Cuba!

#2 emprenyat, BCN, 29/11/2016 - 17:47

Quina barra! Res mes facil de manipular que una assamblea. Recordeu el famós "empat". El que pasa es que aquestes noietes volen seguir manjeant calent però volem que el mor se'l carreguin els altres.