Publicitat
Política · 3 de Febrer de 2016. 11:07h.

La CUP, al Govern: "Fins quan?"

La diputada Mireia Vehí qüestiona el "control" que exerceix sobre els Mossos

La CUP, al Govern: "Fins quan?"

Mireia Vehí

La diputada de la CUP, Mireia Vehí, ha denunciat la “impunitat” amb la que actuen els antidisturbis dels Mossos d’Esquadra ha qüestionat el “control” que exerceix el Govern sobre aquest grup de la policia catalana.

Vehí ha aprofitat una pregunta al conseller de Justícia, Carles Mundó, sobre el tancament dels Centres d’Internament d’Estrangers (CIE) per recordar que a la darrera mobilització contra els CIE un agent va acabar denunciant un “reconegut advocat de drets humans”.

“Fins quan durarà la impunitat dels agents de la brigada antidisturbis dels Mossos? Fins quan haurem de veure gent que perd un ull, lesions i pallisses? Fins quan? Fins quan la Generalitat deixarà que la brigada antidisturbis campi sense control?”, ha demanat la diputada cupaire.

Vehí ha lamentat que la denúncia a l’advocat s’hagi fet basant-se “en una llei de seguretat ciutadana de l’Estat que el Parlament ha condemnat” i ha recordat que l’agent que va denunciar l’advocat va ser “condemnat per lesions a tres joves”.

Mundó li ha replicat que li estava demanat per una qüestió que és competència del Departament d’Interior i l’ha instat a dirigir-se al conseller Jordi Jané. Sobre els CIE, ha exposat que el Govern “fa seves” les conclusions de la comissió que la legislatura passada va concloure que els CIE havien de tancar, però ha recordat que és una competència de l’Estat.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#13 Ave maria purísima, nou dia històric del prusés !!, 03/02/2016 - 16:39

Una cupaire amb bruseta estampada i "ponible"!!
De bon rotllo, "miembros y miembras" de las CUP :)

#12 Tinta de calamar, estelada, 03/02/2016 - 15:32

Miente de cara a la galería, ya hubieran negociado sobre eso, como hace podemos que pedía incluso interior. Eso significa que les han metido un gol por toda la escuadra. Si de verdad les hubiera importado lo hubieran negociado como máxima, sino sólo olían cargos.

#11 Pablito, Barcelona, 03/02/2016 - 15:19

Siempre se ha dicho que; todos arrimamos el ascua a nuestra sardina.
Que a Mireia la molesta la justicia y los mossos no tiene que esforzarse para que la creamos. Total defiende a los suyos, y los suyos además de anarquistas, son todo menos decentes y esto del orden les repele y les viene grande.

#10 arm, figueres, 03/02/2016 - 13:13

inútil, doncs quan negociaban la Cup i junts per el Si, perque no t´oferias tu per ser la Consellera de Interior, molt criticar pero no voleu mai cap responsabilitat, si tothom fes igual que vosaltres aniriem be

#9 Titot, El masroig, 03/02/2016 - 13:02

Els mossos?... els mossos no controlen ni les rotondes de les comarques de Girona, ha, ha, ha.