Publicitat
Política · 19 de Juliol de 2017. 09:46h.

La CUP amenaça al Govern

Mireia Boya diu que si no hi ha referèndum serà “una traïció” i s’hauran “d’exiliar tots”

La CUP amenaça al Govern

Exdiputats de la cup, amb el puny enlaire, en una foto d'arxiu

La diputada de la CUP, Mireia Boya, en una entrevista a elcrític.cat, assegura que “si no es fes el referèndum per incompetència del Govern, seria una traïció. S’haurien d’exiliar tots”. “Crec que la gent no ho perdonaria. Està tan socialitzat el discurs de votar i fer el referèndum que és impensable que el Govern no faci tot el que està a les seves mans per organitzar la votació”, afegeix.

Boya recorda que “per això diem que, ara que falta tan poc, si algú dubta, d’una manera molt legítima, que faci com el senyor Baiget, que faci una entrevista, potser preparada, a ‘El Punt Avui’ i el cessin”.

La diputada, d’altra banda, també remarca que “no m’imagino el 2 d’Octubre tornant a la Vall d’Aran perquè significaria que no s’ha fet bé i que hi haurà eleccions autonòmiques i es preveurien dècades de foscor i de misèria per a Catalunya i per a la Vall d’Aran”

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#24 Vlac, Barcelona, 19/07/2017 - 21:39

Querida Mireia: Quizás los del valle de Arán deberiais de volver a los orígenes, porque hasta el tropecientos testamento ilegal de Jaime I, fuisteis aragoneses. En esa comunidad estaríais mucho mejor, conocerias lo que es el sacrificio por el bien común de todos los españoles y la satisfacción de pertenecer una buena comunidad desinteresada.

#24.1 Robert, Vielha, 20/07/2017 - 00:40

Este personaje esta considerada como un bicho raro en el Aran. Sus ideas no las sigue nadie y menos los araneses.
Salio diputada por Lleida despues de dimitir el primero, en una operacion de trafico de influpencias y enchufes publicos.
La CUP es cero en el Val d'Aran.

#23 Galba, Bcn, 19/07/2017 - 20:06

Les noietes de la CUP no son ningú. I si no hages estar per el molt, pero que molt tonto Arturito avui no pintarien res.

Que veu treure menys vots que PPC, beneites!. Feu-s'ho mirar.

#22 0105, bcn, 19/07/2017 - 19:12

lo único sensato que han dicho en su vida, a ver si os vais todos juntos JUNTOS POR SENEGAL y montais una colonia alli, vivis en comuna y a vivir que son dos dias!!!

#20 Alejandro, Barcelona, 19/07/2017 - 17:05

jajajajajaja. Me río por no llorar. ¿ Qué pasa que si no se hace el referéndum los vais a correr a gorrazos Pirineos arriba hasta la frontera?

#19 joan, manresa, 19/07/2017 - 16:32

tinu.)No es axó senyors..,no es axó.Ya no son temps de purgas ni d'exilis..,ens podrá agradar mes o menys com es governa,pro la legitimitat democratica la donen las urnes i vostés no tenen cap legitimitat per amenaçar al Govern..,compte ya i prou d'amanaçes.De moment encare no som cap pais fruit de revolucions bolivianes.El seu somni clar.PROU Y