Publicitat
Política · 13 de Març de 2019. 15:27h.

La CUP amenaça amb prendre mesures contra Poble Lliure

Diu que la decisió de presentar-se a les eleccions generals "pot tenir conseqüències"

La CUP amenaça amb prendre mesures contra Poble Lliure

La CUP ha informat que la decisió de Poble Lliure de presentar-se a les eleccions generals, malgrat que els 'cupaires' havien decidit el diumenge no fer-ho, "afecta directament al marc de relacions establert fins ara", pel que ha decidit activar els mecanismes i els espais de debat de l'organització per donar una resposta.

Poble Lliure forma part dels partits i organitzacions de l'esquerra independentista englobats en la Crida Constituent, amb la qual la CUP concorre a les eleccions i pren decisions polítiques, de manera que la decisió del Poble Lliure és per als 'cuapires' una decisió " transcendental "que requereix d'una resposta, expliquen en un comunicat.

La CUP va obrir la setmana passada els seus espais per abordar si es presentaven a les eleccions per primera vegada i, després traslladar aquest debat a les seves bases, en un Consell Nacional diumenge van decidir no concórrer als comicis i estudiar la forma d'incidir en la política estatal, sense presentar una candidatura.

"Creiem que després del procés assembleari de debat intens i complex en el si de la nostra organització, la decisió de Poble Lliure pot tenir conseqüències en la construcció de la Unitat Popular i caldrà analitzar-les i avaluar-les en el curt i mig termini", anuncien.

"Per aquest motiu, activarem els mecanismes i espai de debat de l'organització per donar resposta a aquesta situació i a les relacions polítiques que es deriven i per abordar els esdeveniments en relació a les eleccions del 28 d'abril", conclou.

Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#14 A., Barcelona , 13/03/2019 - 20:23

Poble Lliure qui són? Els del Front Nacional per la República Idiòtica? O els del Moviment d'Alliberament Idiòtic Republicà? Sempre em faig embolic.

#12 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalonia Banana Republic , 13/03/2019 - 19:53

"La CUP amenaça amb prendre mesures contra Poble Lliure"

¡A Siberia con estos herejes socialtroskistas..! ¡malditos revisionistas enemigos del pueblo..!

#11 Neferu, Barcelona, 13/03/2019 - 19:18

Fíjate qué democráticos son estos pijos progres que se les llena la boca dando lecciones de democracia y libertad ¿ Acaso no son libres de concurrir sólos o con quién quieran? Estos demócratas de pacotilla cada día se parecen más al dictador Kim Jong-un. No entiendo qué tienen en la cabeza la gente que os vota.¡Ni un voto a esta gentuza,XD!!

#10 Cris, Barcelona , 13/03/2019 - 19:03

Estos, son 4 gatos folloneros y mal avenidos.

#9 arm, figueres, 13/03/2019 - 17:57

no voleu dret a decidir ? doncs que Poble lliure pugui decidir el que vulgui , ja us esta bé ,