Política · 29 de Desembre de 2016. 12:33h.

La CUP arrossega Junts pel Sí

Perilla la majoria sobiranista al Parlament

La CUP arrossega Junts pel Sí

Puigdemont dóna la mà a Anna Gabriel després de superar la qüestió de confiança

Junts pel Sí tornaria a guanyar unes eleccions al Parlament amb entre 59 i 61 escons, un resultat lleugerament a la baixa, perdent entre un i tres escons, segons l'enquesta sobre context polític que ha fet pública aquest dijous el Centre d'Estudis d'Opinió.

Els resultats posen en perill la majoria absoluta independentista perquè a la pèrdua de diputats de la formació que dóna suport al Govern s'ha de sumar el fet que la CUP baixaria dels deu diputats del 2015 a sis o vuit.

També podria baixar entre un i tres diputats Ciutadans, que es quedaria amb 22 o 24. El PSC, per contra, pujaria de setze a disset o divuits escons, de la mateixa manera que Catalunya Sí que es Pot, que s'elevaria dels onze diputats actuals als catorze o quinze. El PPC pujaria lleument i podria aconseguir un escó més.

2 Comentaris

Publicitat
#1 Cat Show , Vic , 29/12/2016 - 13:13

Puigdement y Annagabriel ni siquiera se besan. Falta sexyfeeling.
Astut Mas y David Fernandez se besaban y abrazaban, y a saber que maquinaban en el cuarto oscuro su lugar natural. Que maquinaban y maquinan contra la convivencia.

#1.1 Karhu, Bcn, 29/12/2016 - 14:37

Despues de que aprobara el referendum hubo una miestra de afecto y tal y como lo dices parece que fuera cada dia, supongo que no seria tu intencion ;)