Publicitat

"No és un xec en blanc"

La CUP avisa ERC

La diputada de la CUP Dolors Sabater ha defensat l'acord amb ERC, però ha avisat que "no és un xec en blanc". "És un acord de mínims que cal millorar moltíssim", ha remarcat. En aquest sentit, Sabater ha dit que el pacte és un "punt de partida" que tapona les principals "hemorràgies" que té el país, però que cal seguir-lo "millorant".

La portaveu antisistema ha tret pit davant Junts per Ctalunya i ha dit que "a nosaltres que se'ns acusa de ser lents per ser assemblearis, aquest cop hem sigut els primers de fer els deures". En aquest sentit, ha demanat una legislatura que superi "batalletes" i també "partidismes, rancors i ferides" per afrontar un "nou embat" amb l'Estat espanyol.

També ha assegurat que la CUP és al Parlament per "empènyer una majoria parlamentària que defensi els drets que el marc jurídic espanyol esclafa per mantenir els privilegis de les elits". "Cal, de totes totes, evitar una nova legislatura de retrocés com la passada", ha avisat.

Dolors Sabater, d'altra banda, ha emplaçat als Comuns a "ser punta de llança" per contribuir a exercir el dret a l'autodeterminació. "Fem una crida perquè recuperin l'esperit d'impugnació del règim", ha afirmat i s'ha dirigit directament a Jéssica Albiach perquè "reflexioni i faci autocrítica" per veure que "l'independentisme no és un enemic".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 electra, Barcelona, 27/03/2021 - 12:37

Si que és un xec en blanc. tant els hi fot tot. Mai cobrarien fora de la política el que estant cobrant.....

#3 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 26/03/2021 - 21:50

¡Ojo con la CUP! ERC puede acabar ajusticiada como los contenedores de plaza Urquinaona.

#2 BEJOTA, bcn, 26/03/2021 - 21:19

TODO ES UN PARIPÉ .LA CUP ,ERC Y JUNTS ES LO MISMO. HAY MUCHOS ESCAÑOS POR LA LEY ELECTORAL EN LA QUE UNA PERSONA ES UN VOTO O TRES DEPENDIENDO DÓNDE VIVA.LO QUE HAY ANTE LA COMUNIDAD INTERNACIONAL ES UN 26% SEPARATISTA DEL CENSO EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F.

#1 Marcial, Santa Coloma, 26/03/2021 - 20:51

El bloque independentista es una nave ingobernable y más con el poder sobredimensionado de los antisistema. Nueve escaños. Nueve de la cup con 188.830 votos, la evidencia empírica de que el liderazgo no es ni tan siquiera condición necesaria en política.