Publicitat
Política · 23 d'Agost de 2014. 21:13h.

La CUP brinda per la dimissió d'un regidor de CiU

Escridassen i xiulen Jordi Martí durant el pregó de les festes de Sants

El regidor de Sants-Montjuïc, Jordi Martí ha estat escridassat per una part del públic durant l'inici de les Festes de Sants i la CUP ha brindat per la seva dimissió arran de l’actuació de l'Ajuntament amb Can Vies.

El regidor del districte ha rebut crits de “fora” i ja estat xiulat quan ha intervingut a la part final del pregó, que s'ha encarregat de fer l'exjugador d'handbol Enric Masip.

La CUP, que ha assistit al pregó amb pancartes contra el regidor, ha convidat a una copa de cava a tot el veïnat que ha volgut sumar-se a un brindis per la dimissió de Jordi Martí.

Martí, entre xiulets, ha donat les “gràcies” a la Federació d'Associacions i Comissions de Carrers de la Festa Major Sants i ha acabat amb un “visca la Festa Major de Sants, Sants, Barcelona i Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 Jesús_9barris, Barcelona, 27/08/2014 - 04:57

Mireu el video. Veí, tu ets com la senyora que queda al mig, al final: convidada però sense tastar el cava.

#8 Jupel, Barcelona, 25/08/2014 - 05:34

Si tu no fas el que nosaltres volem:

1. Et cremem contenidors, que els pagui el ciutadà

2. T'escridassem a cada acte públic

3. Et demanem la dimissió

4. Ens burlem de tu

Ja saps. Cuidadito que volem democràcia real.

#7 Jordi del Poble-sec, bcn, 24/08/2014 - 17:48

Quina gràcia que fan tots aquests fatxes espanyolistes donant suport al regidor de CiU, i en contra dels moviments populars d'esquerra.
Al final, tots els defensors d'una societat dominada per l'oligarquia financera es junten en contra dels qui lluiten per una societat més justa.

#6 pepe, andorra, 24/08/2014 - 15:44

habra q ver q pasa cuando a estos perroflautas, alguien les haga lo mismo. Yo brindare como laporta, con champagne, cuando los de la CUP crezcan en votos en las proximas autonomicas. Par copias cutres, mejor el original de pablemos.

#5 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 24/08/2014 - 11:52

Esto se descompone. El acto de ayer en el parque de la histórica Espanya Industrial, la mayor fábrica de España durante décadas, fue lamentable y excluyente. Presidido por un gigante de Núria Feliu con estelada cubana y lleno de pancartas de CUP con estelada soviética. Sants vuelve a los años 30.