Publicitat
Política · 17 de Gener de 2019. 11:05h.

La CUP carrega contra Marta Madrenas

"Els gironins i gironines no mereixen una alcaldessa que s'aprofita de les 16 detencions"

La CUP carrega contra Marta Madrenas

L'exdiputada de la CUP, Mireia Boya, ha carregat contra l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, a qui ha acusat de fer electoralisme amb les detencions d'ahir. "Els gironins i gironines no mereixen una alcaldessa que s'aprofita de les 16 detencions d'ahir per fer un míting de precampanya electoral organitzat per l'AMI -és a dir, ERC i el PDECat- contraprogramant un acte unitari de les entitats gironines", ha assenyalat.

"En el moment en què Marta Madrenas estava fent el seu míting a Girona, a Celrà, hi havia un acte en què l'alcalde estava rebent el suport dels seus veïns", ha recordat l'exdiputada en aquest sentit en declaracions a El món a RAC1.

Boya ha manifestat que "són detencions preventives per dir que el CNP pot fer el que li doni la gana com si fos la brigada político-social. 'Compte, no sortiu gaire al carrer a protestar durant el judici, perquè ja sabeu quines són les conseqüències: presó, detenció i possiblement provocar l'exili'".
 
D'altra banda, ha indicat que "pot ser, perfectament que hi hagi una estratègia d'Estat per il·legalitzar la CUP. Si no és la CUP, potser algunes de les entitats. És la gent que no té por, que està sortint al carrer. A l'avantsala del judici al referèndum i la democràcia, no podem normalitzar més la repressió ni l'estat de setge implícit que tenim aplicat. Per això, potser han intentat anar a fer por a la gent que es mou davant la vulneració dels drets civils i polítics d'aquest país".
 

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 Uniformitat, Gotland del sud, 18/01/2019 - 13:37

Malgrat les diferències entre els diversos ghrups de pseudopolítics que han fet de l'independència el seu modus-vivendi, podríem afirmar que existeix un model de referència: Una colla d'activistes incompetents que es caracteritzen per dedicar -se enlusivament a fer-se veure i poca cosa més- La seva tasca consisteix en manis, proclames i disturb

#9 Pere, Girona,Spain, 18/01/2019 - 06:20

Madrenas, la pija rural Tractoriana que vol ser CUPERA,

"Aunque la mona se vista de seda,....."

pues eso

#8 Jaime Catala Miralles , Denia, 17/01/2019 - 17:24

Es vergonyós veure el argumentari dels separates. Una cosa és manifestar-se i el altra aturar el AVE a Girona. Tindran que donar explicació de perquè han fet eixo, no? Ho és que ja es pot fer tot lo que sigui? Només faltaria. Pobres desgraciats i lolo fort és que es creuen en el don de la única veritat.

#7 Mireia, Barcelona, 17/01/2019 - 15:08

Aquesta es la viva imatge del fanatisme de fireta, de cridar pels carrers pero quan rebi la primera citació s'escaparà en una nit de fosca com tots els altres, i per igualar els generes imitarà les dues muses la tal Rovvira i Gabriel que es van fugar, esfumar i mai mes han dit ni piu. Cal compadir els gironins de tenir d'alcalde aquesta bandarra

#6 botifler1914, sINITACA, 17/01/2019 - 14:19

Concurso de a ver quien lo tiene más peludo?
Estan buscando que nos exiliemos... no seré yo que os lo impida.