Publicitat
Política · 23 de Maig de 2014. 17:08h.

La CUP cola dues activistes a l'acte de Cañete

Han entrat acreditades com a acompanyants de David Fernández

La CUP cola dues activistes a l'acte de Cañete

Imatge de la protesta (Foto: @cupnacional)

Dues activistes de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) s’han colat a la conferència del candidat del PP, Miguel Arias Cañete, i han mostrat pancartes tot fent un escarni silenciós. Les noies han pogut entrar a l’acte acreditades com acompanyants del diputat de la CUP, David Fernández.

Fora, uns dos-cents membres de la PAH han protestat a l’entrada de l’Hotel Palace de Barcelona, on s’ha fet la conferència. Han cridat “xoriços”, “lladres”, “vergonya” o “fora” a tots els que entraven a l’acte, així com diverses consignes contra el PP.

Els Mossos han hagut d’improvisar el dispositiu de seguretat, ja que els manifestants s’han situat en una zona diferent a la prevista. És per això que a última hora han hagut de col·locar a correcuita les tanques per evitar que s’apropessin a l’entrada. Fins i tot han tallat el lateral de la Gran Via amb carrer Roger de Lluria.

Cañete, Santiago Fisas i la presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho,  han hagut d’evitar l’entrada principal a causa de la protesta i han accedit al recinte per una altra porta.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 AnaPerez, Barcelona, 24/05/2014 - 20:05

No sóc de cap partit però aquests són inofensius. En canvi el PP va creant pobres per tot arreu perquè tots els diners són per a ells i les seves empreses. Estan enfonsant Cat i Espanya també se'ls en fot. De fet molts espanyols voldrien marxar d'Espanya també. Aquesta gent són el cuc pudridor

#5 sr Pepito, Lérida, 23/05/2014 - 23:30

Vaya, estas no iban con las tetas al aire , les hubieran amenizado la sobremesa .

#4 G.Bellalta, Paris, 23/05/2014 - 20:12

Tengo que decir que después de la elecciones ,
muchos tendrán sorpresas en sus actos políticos
donde las dan las toman

#2 Papaluna, Barcelona, 23/05/2014 - 18:50

Pur estalinisme! Totalitarisme extrem i perillós. PAH, CUP... tot són sigles de grups fanàtics molt propers a posicions d'elevada conflictivitat i enfrontament ciutadana. El Govern hauria d'aturar els peus a aquesta gent, ja que són el perill més gran de desestabilització i enfrontament civil.

#2.1 Josep, Barcelona, 23/05/2014 - 22:46

Noi... prente la pastilla que estas molt fotut... estalinisme? totalarisme? fanàtics? perill?... de veritat... t'ho creus?

#2.2 Guillem, PPCC, 23/05/2014 - 22:51

Vaja...pensava que els fanatics de la releigió, l'abortament i l'acomiadament lliure eren els del PP...aixo si que genera enfrontament!

#2.3 Papaluna, Barcelona, 24/05/2014 - 19:43

A #2.1

Pastilles? A qui vols enganyar? Les CUP són al darrera d'aquest i molts més actes violents o, sí més no, agressius (ho porten l'ADN), encara que ho dissimulen. Són del pal dels borrokas i filoetarres bascs. I el seu ideari és socialista, revolucionari i totalitari; diguem que rotllo URSS

#1 Gombau, Vidrà, 23/05/2014 - 18:16

Encara poc, q vagin manipulant i mentint i ja s'ho trobaran. Espero i desitjo q la nit de la contesa lectoral els capitostos del PP de Catalunya facin tots ells cara de pomes agres o de restrenyiment .A la resta de l'estat m' es igual, però aquí seria molt bo q es fotessin una hòstia de campionat.