Publicitat
Política · 21 d'Abril de 2016. 11:42h.

La CUP compara el Parlament amb el "mercat del peix"

Eulàlia Reguant demana una "esmena a la totalitat" a la metodologia de treball

La diputada de la CUP, Eulàlia Reguant, s’ha queixat del funcionament de la cambra durant el debat de la moció sobre els projectes de Llei de Pressupostos i de mesures fiscals i financeres i ha retret que sigui com “el mercat del peix”. “El que aquí passa, si li volem donar la trascendència que té, ho hem de fer ben fet“, ha relamat.

Reguant ha demanat que “ens agradaria que entre totes fessin una reflexió i una esmena a la totalitat a la metodologia de treball”. “El que no podem fer és que això, cada setmana que hi ha ple, es converteixi en el mercat del peix on fins a última hora discutim i rediscutim i on sembla que a vegades prenent decisions sense haver mediat i analitzat amb profunditat tot allò que estem decidint”. 

Aquesta queixa ha arribat després que la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, suspengués la sessió durant cinc minut per petició de la CUP, ja havien rebut a última hora els textos transaccionats de la moció que s’havia de debatre.

Eulàlia Reguant
Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#24 valeri, bna, 22/04/2016 - 13:54

La CUP ja sembla el PP de Badalona. Recordo de fa pocs dies el Sr. Albiol (representant del PP i màxim exponent dels botifleres ) va titllar ala Sra. Colau de "peixetera". La CUP al mateix nivell que l'Albiol. Sra. Reguant, almenys tingui un mínim de dignitat i de responsabilitat,.

#23 ana63, Barcelona, 22/04/2016 - 11:29

Cierto, desde que estais vosotros la imagen del Parlament deja mucho que desear, a ver si el circo acaba pronto.
Pensaba que lo de mercat del peix iba por el tema de olores...

#22 La hora de los egoistas, Bcn, 22/04/2016 - 11:28

¿Y que esperaban si la Presidenta es la Sra. Forcadell?

#21 Uno dijo a una alcaldesa que debería ser..., Terrassa, 21/04/2016 - 18:51

pescatera, por su formación. Y se le tiraron a la yugular. Esta compara un parlamento entero con una pescadería. Y ya verán como l aplauden la gracia... Manda narices...

#20 Carlos Gomez, Bcn, 21/04/2016 - 15:59

Tota aquesta banda de calatravas catalans, que diuen estar deixant.se el llomillo construint no se sap ben be que, ni on, ni perque mentre els hi estem pagant la psicoterapia a 100.000 per barba no mereixen res mes que despreci.
Quan s´acabi tota aquesta farsa d´aqui quatre dies haurien de pasar co