Publicitat
Política · 21 d'Agost de 2018. 18:57h.

La CUP considera l'actuació dels Mossos una "execució extrajudicial"

Carles Riera afirma que "la funció de la policia no és executar el delinqüent"

La CUP considera l'actuació dels Mossos una "execució extrajudicial"

Carles Riera

El diputat de la CUP Carles Riera ha considerat l'actuació dels Mossos d'Esquadra a la comissaria de Cornellà una "execució extrajudicial" i s'ha mostrat preocupat per la "normalització" d'aquestes en una entrevista a l'ACN.

Riera ha lamentat els fets i ha afirmat que "la funció de la policia no és executar el delinqüent o el presumpte delinqüent, ni molt menys". "No volem que, de cap manera, es creï un clima, una cultura, un estat d'opinió favorable a aquest tipus d'execucions extrajudicials" ha manifestat el diputat anticapitalista.

El dirigent cupaire ha anunciat que demanaran la compareixença del conseller d'Interior, Miquel Buch, per demanar-li explicacions sobre "quina és la línia de la policia i perquè es normalitzen les execucions extrajudicials".

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#37 Protocol per policía xupy-guay, Chez Titole, 23/08/2018 - 15:16

Hola buenes, soc el Mohamed que venia a pelar algún infidel, - Passi, passi, aqui l'agent Morales i el Superintendent Martines, Vostè mateix don Mohamed, pero...ja s'ho ha pensat be aixó?, no li vindría millor un altre dia?, pensi que quan marxi aixó de la república posarem mesquides arreu amb aire condicionat i tot./ continuarà.

#36 José Quinta, LH, Barcelonés, España, 22/08/2018 - 16:08

No simpatizo con los Mossos desde que se han mostrado cuando menos sumisos a los malos gobernantes separatistas. Pero apoyo que la agente atacada se defendiera de un ataque homicida. Estos de la CUP qué querían que le diera el alto a un metro de distancia??

#34 Oscar, Tarraco, 22/08/2018 - 12:02

Mi apoyo total a la Policia Autónomica catalana, hay que suprimir derechos y aumentar obligaciones a todos estos inmigrantes que jamás se adaptaran.
Hoy han entrado 200 mas por Ceuta ...

#34.1 Uno, Una, 22/08/2018 - 21:22

De los inmigrantes nada más? Yo creía que la ley es igual para todos...

#31 Montse Quatre, Barcelona, 22/08/2018 - 10:01

Es evident que la professionalitat d'aquest cos que ara volen transformar en "policia politica" sempre ha estat deficient,tant en el trànsit com en l¡ordre public. I a sobre actuen amb una prepotencia i xuleria dignes de regims dictatorials. Matar un element sense abans haverlo ferit a les cames o als braços es alucinant. Enyoro la G.Civil!

#31.2 fran bcn, bcn, 22/08/2018 - 16:16

Comentari cretí a mes no poder. M agradaria veure't a tu decidint em mil·lèsimes de segons......opines per ideologia..sisplau una mica mes de seny...

#31.3 Gerardo, Barcelona, 22/08/2018 - 17:06

así es, un tiro en las piernas era igual de eficaz que matar al sujeto, lo que pasa que es los educan el el odio y de profesionalidad menos de la justa, que ya es decir. Poner un G.Civil al lado y vereis como actúa. con simplicidad y una calidad en el ejercicio de la profesión propia de haber sido educados en el servicio y neutrales politicamente

#31.4 FIDIAS001, Barcelona, 22/08/2018 - 19:03

Si te acercas a cualquier policía de Europa con un cuchillo en la mano a menos de 2-3 metros con intención de matar, TODAS las policías dispararan varias veces. En EEUU,Israel y Rusia te vacian el cargador. . Es así de simple. Y diparar a las piernas NO puede matar? si te seccionan la arteria femoral mueres en pocos minutos.

#30 JL, Palau-solità i Plegamans, 22/08/2018 - 09:54

Qui entra a una comisaria amb un ganivet amb intenció de portar-se per davant a un o més policies , asumeix que pot morir amb l'intent. La meva solidaritat amb el mossos de Cornella i cap simpatia per l'agressor.