Publicitat
Política · 2 de Maig de 2017. 16:53h.

La CUP considera Rajoy el responsable màxim “de la guerra bruta contra l’independentisme”

La formació antisistema demana la compareixença del president espanyol a la comissió de l’operació Catalunya

La CUP considera Rajoy el responsable màxim  “de la guerra bruta contra l’independentisme”

Albert Botran

La CUP ha demanat la compareixença del president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, a la comissió d’investigació sobre l’anomenada operació Catalunya que se celebrarà al Parlament. El portaveu adjunt de la formació anticapitalista, Albert Botran, ha assegurat que Rajoy “és el responsable últim i màxim de la guerra bruta contra l’independentisme”. Els ‘cupaires’ confien en rebre el suport de Junts pel Sí i Catalunya sí que es Pot.

El partit antisistema també ha sol·licitat la compareixença de policies, empresaris, periodistes, investigadors privats i polítics a la comissió de l’Operació Catalunya, perquè “tenim moltes evidències” que demostren que “és real la guerra bruta que realitza l’Estat contra aquells moviments que es disputen l’hegemonia políica i que qüestionen els fonaments de l’Estat”.

Amb tot, Botran ha manifestat que, en cas de produir-se la compareixença de Rajoy, “no n’esperem gran cosa”. “En aquestes compareixences, o bé no es contesta a allò que es pregunta, com va fer Daniel de Alfonso, o directament es menteix, com és el cas de Sánchez Camacho”, ha afirmat el diputat de la CUP.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 pepe.----, andorra, 03/05/2017 - 15:19

de verdad le importa a alguien lo q digan estos pijoprogres? Anda q si Durruti levantara la cabeza, los iba a correr a gorrazos toda la Gran Via....

#6 Casper, Bcn, 03/05/2017 - 08:24

Pues claro que es responsable tarugo y todos los que queremos la unidad de España, pero no te lo vamos a decir. Y mientras se fuma un puro y le aplaudimos.

#5 Albert Botran batasuno catalan, Carcelona, 02/05/2017 - 18:19

Y Rajoy preocupado

#4 Protágoras, bcn.España, 02/05/2017 - 18:12

Guerra sucia es el adoctrinamiento nacionalista que se lleva a cabo en las escuelas de Cataluña; eso si que es guerra sucia; con el agravante de que las víctimas son los niños. Ante eso lo del gobierno es peccata minuta.

#2 arm, figueres, 02/05/2017 - 17:29

guerra bruta es lo que va fer ERC a Bonvehi, i nomes es el començament, per cert perque ningu no li preguntar a Jonqueras si va rebre el missatge de la conversa de Bonvehi, si el va llegir, que va fer amb el missatge? suposo que no ni ha ningu capaç de fer-li aquestes preguntes a Jonqueras