Publicitat
Política · 29 de Maig de 2013. 18:50h.

La CUP convida polítics i periodistes a tastar l’impacte d’una bala de goma

“Estic convençut que mai no ho ha vist d’aprop”, diu Fernàndez a Espadaler

La CUP convida polítics i periodistes a tastar l’impacte d’una bala de goma

Fernández, durant la comissió

El diputat de la CUP, David Fernàndez, ha carregat aquest dimecres contra l’informe d’Interior sobre l’ús de pilotes de goma per part dels antiavalots perquè l’estudi no al·ludeix "en cap moment" a la seva regulació. Fernàndez ha convidat el conseller Espadaler a trepitjar més el carrer per conscienciar-se sobre la utilització d’aquest material antidisturbis.

El representant del Grup Mixt en la comissió d'estudi de les pilotes de goma ha recordat que arran de la controvèrsia pel seu ús, alguns polítics i periodistes van anar a fer proves amb aquest tipus de materials. I els ha “recomanat” que es posin a “l’altra banda, no a qui dispara sinó a qui rep”.

“Estic convençut que mai no ho ha vist des d'aprop”, ha dit Fernández a Espadaler. El parlamentari, per contra, ha recordat que va rebre “22 cops de porra” durant la intervenció policial per dissoldre la concentració de plaça de Catalunya, després de l'acampada del 15-M.

El diputat del Grup Mixt s’ha referit a la Brigada Mòbil dels Mossos d’Esquadra com a “professionals de la violència” i ha assenyalat que la imatge que té avui dia aquest grup d’antiavalots “és el mirall que s’han conreat”. També ha preguntat, sense obtenir resposta del conseller, quants agents de la Brimo estan imputats actualment i a quants se’ls han apartat del servei.

La Candidatura d’Unitat Popular considera que la manca de responsabilitats assumides per alguns representants de les forces de seguretat suposa un “menysteniment” a les nou persones que han perdut un ull per culpa d’aquest tipus de material dels antiavalots.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#13 pepe, andorra, 30/05/2013 - 19:03

Pues yo preferir poder probar su sueldo, ese q dicen q se han bajado a mil euros, de los gastos no dicen nada, son solo 1500 de transporte; ahora y después de esto me gustaría también verle en la piel de un comerciante al q le roban un jamón o al q le pegan fuego en el local.

#12 ciuuuuuuuuuuuuu, òstiliMàs, ràpid com 1 pilota de cautxú , 30/05/2013 - 17:59

vinga mossos, all together now, (que ja us farem un altre curs de 8 mesos per explicar-vos què vol dir):

la violència
po-li-cial,

no fa mal !

#11 Pere, BCN, 30/05/2013 - 15:11

Si aquests polítics i/o periodistes volen saber que és un impacte d'una bola de goma el que han de fer és cremar contenidors, fer destrosses i a més a més davant dels avisos reiterats d'actuació per part dels mossos, desobeir. #TotsSomMossos #NoALaDelinqüència #SiAViure

#11.1 pip, Igualada, 30/05/2013 - 17:53

Faria gràcia si no fos còmic que sigui un mosso el qui digui "no a la delinqüència", ells, que tenen els delinqüents asseguts a la falda, o penjats dels bigotis, 24 hores al dia, 365 anys, i fan veure que no els guipen.

#10 lala, lalala, 30/05/2013 - 14:37

el mateix pensava jo,un cop de pilota i ja veurieu com corre l espalader,assasi!

#9 luigi, Barcelona, 30/05/2013 - 14:03

Y yo le propongo que se ponga delante de la policía, cuando los extremistas lanzan todo tipo de objetos contundentes