Publicitat
Política · 9 de Setembre de 2019. 17:36h.

La CUP crema Collboni i Valls

També Albert Batlle

La CUP crema Collboni i Valls

La CUP Horta-Guinardó ha cremat aquest diumenge imatges dels regidors Jaume Collboni, Albert Batlle i Manuel Valls després d'un acte polític durant les festes del barri d'Horta de Barcelona. L'acte va ser organitzat per l'Esquerra Independentista del barri: Arran, Endavant i la CUP.

La formació política ha publicat a través de twitter les imatges de l'acte que han dut a terme i que ha acabat amb la crema de les figures dels polítics després del manifest. La CUP ha responsabilitzat en la piulada els polítics barcelonins com a "responsables de la precarització" i "amics del capital".

"S'han cremat figures dels polítics de la Marca Barcelona, responsables de la precarització, amics del capital i de les elits econòmiques que volen aniquilar la classe treballadora. Seguim i seguirem, dempeus als carrers, contra les vostres polítiques de misèria!" han escrit des del compte de twitter de la CUP Horta-Guinardó. 

91258-piulada.jpg

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 Albert, Blanes, 10/09/2019 - 10:22

Els de la CUP sempre llençan la pedra i amagant la mà. Que valents que son.

#14 botifler1914, Waterluxe, 10/09/2019 - 09:30

Huyy que malotes, yo pensaba que se habian disuelto.

#13 Benet , Barcelona, 10/09/2019 - 09:25

Aquesta colla de malcriats els convé una bona dosis de xarop de trena. Si l'ordre public tingués com a protagonistes a professionals autentics, talment com la PN i la GCivil, aquests bandarres no s'atrevirien ni a tirar un paper a terra, pero amb els ineptes i domesticats Gossos que es posen al seu servei tenen el camp lliure. Mà dura necessiten

#12 Capit@n España, El koiné solo o con leche?, 10/09/2019 - 07:27

¿Clase trabajadora vosotros, pijos de m.? La clase trabajadora se lava porque se ensucia trabajando. Sois la nueva inquisición.

#11 Joan, Barcelona, 09/09/2019 - 20:47

Y el torra y todos estos de convergencia no son los amigos del capital y responsables de la precarizacion?la derecha burguesa catalana que lleva toda la vida gobernando en Cataluña y saqueandola no son responsables de la precarización?muchos de estos de la cup son hijos de alcaldes y altos cargos de convergencia como van a culpabilizar a sus papis.