Publicitat
Política · 28 de Març de 2017. 09:04h.

La CUP creu que té “molt de sentit” atacar el PP

“El que sí que és violència és impedir el referèndum”

La CUP creu que té “molt de sentit” atacar el PP

El diputat de la CUP, Benet Salellas, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha defensat l’intent d’ocupació de la seu del PP per part dels joves d’Arran i ha dit que la mateixa “políticament tenia molt de sentit”. En aquest sentit ha reivindicat que “la CUP assumeix totes les accions”. "Una clàssica d'acció de carrer”, ha resumit.

Salellas ha dit que “no hi va haver cap dany” i ha definit l’acció com a “petits atacs al patrimoni com a forma de protesta, això no és un escàndol”. També ha recordat que esl joves ho van fer “a cara destapada”. “El que si que és violència és impedir el referèndum”, ha afegit.

El diputat de la CUP considera que “és una pena que caiguem en els marcs que ens imposa el PP”. “No cal fer cap drama, les enganxines per la tarda ja estaven tretes”, ha insistit. “Vull posar sobre la taula el valor que tenen les mobilitzacions de carrer, les espontànies, les que no venen convocades pel TN de TV3”, ha sentenciat.

D’altra banda, ha demanat que el president del PDECAT, Artur Mas, "desaparegui de la vida política catalana" perquè és "un representant de l'autonomisme". Salellas considera que el judici pel cas Palau és una "oportunitat" perquè l’expresiddent català “faci un pas al costat i deixi la política activa".

Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#36 DARDO121, BARCELONA, 26/04/2017 - 14:29

Lo que tiene mucho sentido es atacar a los de la extrema izquierda comunista
Y ya va siendo hora de empezar a hacer lo mismo que hacen ellos.
Cuando ocurra, ya veran como se quejan como ladillas en colonia.

#35 Rasca, castelldefels, 28/03/2017 - 16:00

Lo que hay que ocupar todas las propiedades del don piso de la cup Benet Salellas...este impresentable tiene ONCE entre pisos y terrenos.

#34 h22, Bcn, 28/03/2017 - 14:41

Y si la CUP gobernara que pasaria? Pues mandaban directamente a la policía a amedrentar a la oposición y a encarcelar a sus líderes. Cómo en Venezuela.

#33 Carlos Gomez, con ratas y a lo loco, 28/03/2017 - 13:16

Arran Pedralbes ha demanat disculpes per la seva absencia a l´agresio a la seu del PP

Tenien concertada clase de nautica primer i un inaplaçable dinar de treball al Cercle Eqüestre despres

Han assegurat que a partir d´ara coordinaran millor les seves agendes i no tornara a pasar

Preguen comp

#33.1 pepe.----, andorra, 28/03/2017 - 13:38

mmmm, las clases de capitan de yate son el miercoles por la mañana, pero no si q tenian hora el club de polo....Sus discusiones con sus papas en el circulo ecuestre si q son de trabajo....

#32 emprenayt, Bcn, 28/03/2017 - 13:15

Son tant fastigosos que haurem d'acabar posan-nos omepreazol en vena.