Publicitat
Política · 18 de Desembre de 2018. 21:25h.

La CUP crida a la mobilització popular

Proposa “un cicle mobilitzador de protesta contra uns judicis sense cap garantia democràtica”

La CUP crida a la mobilització popular

Diputats de la CUP en una imatge d'arxiu

La CUP ha demanat iniciar un seguit de protestes populars en el moment que comenci el judici contra els polítics empresonats pel referèndum de l’1 d’octubre. Els antisistema demanen “iniciar un cicle de protesta i mobilització popular de cara als judicis en contra del dret a l’autodeterminació”.

També volen “crear un front ampli de lluites en defensa dels drets civils, socials i polítics i a favor de l’exercici del dret a l'autodeterminació”. En el marc de la campanya “alcem-nos”, la CUP crida a “un nou cicle mobilitzador de protesta contra uns judicis sense cap garantia democràtica que precisament volen condemnar l’exercici del dret a l’autodeterminació i la manifestació”.

“Cal que la clau dels judicis sigui l’activació popular, el desbordament, la resistència activa a la vulneració de drets polítics i civils, l’exercici de la desobediència civil activa i la construcció d’aliances internacionals que sumin forces contra la vulneració de drets civils i polítics, i per l’exercici de la plena sobirania”, defensa la formació anticapitalista.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 botifler1914, Sinitaca, 19/12/2018 - 14:38

Menudos palurdos, ni siquiera se ponen de acuerdo en que mano levantar.

#5 Venanci, Barcelona, 19/12/2018 - 09:14

Els quatre gats necessiten que la gent sàpiga que existeixen, pero ja no els creu ningú. Després de la culminació de la vergonya que la mes cridanera, la mes rebel, la mes anticapitalista, en una nit de fosca fugís com rata esverada cap al pais mes capitalista (Suissa) i fins i tot adecentés el pentinat i figura, després d'aixo aquests son fum

#4 Cajonacona, Barcelona, 19/12/2018 - 00:20

Pues si... Estos izquierdosos de postal no tienen ni idea de que puño alzar. tampoco tienen idea que es ser de izquierdas de verdad y no unos pijos que van de antisistema porque es lo mas ! La izquierda verdadera aboga por la igualdad de la gente y la internacionalizacion de los pueblos. De ahi su himno la Internacional. Dividir no es de izquierda

#3 Vikander , Cornellá , 18/12/2018 - 23:20

La foto es muy graciosa. Deberían organizar un congreso extraordinario (o asamblea) para ponerse de acuerdo en qué brazo levantar.

#2 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 18/12/2018 - 21:47

"SenyorMestre @SenyorMestre 9 ene. 2016

Catalunya és divertida si te la sua tot una mica."