Publicitat
Política · 13 de Maig de 2021. 14:49h.

La CUP crida "fora l'Exèrcit dels Països Catalans" al Parlament

Després que el PPC recordés que un regidor de la CUP va animar a "tossir a la cara" dels militars

La diputada de la CUP, Eulàlia Reguant, ha cridat "Fora l'Exèrcit dels Països Catalans" al ple del Parlament durant el debat sobre creació de la comissió d'estudi sobre el racisme institucional i estructural a Catalunya, presentada conjuntament pels grups d'Esquerra, Junts, la CUP i En Comú Podem.

Reguant ho ha dit després que la diputada del PPC, Lorena Roldán, recordés que el regidor de la CUP a Vic, Joan Coma, va animar "a tossir a la cara dels militars" o que la diputada de la CUP al Congrés, Mireia Vehí va criticar "els passeigs que feien els militars fent por per Catalunya quan el que estaven fent era desinfectar residències".

Reguant ha demanat la paraula per al·lusions a exdiputats del seu grup i ha replicat Roldán que "sí, des de la CUP diem 'Fora l'Exèrcit dels Països Catalans!'". "Amb el cap ben alt i les vegades que sigui necessari", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#28 Gabriel, Nsvata, 14/05/2021 - 18:07

Eso deberia decirlo delante de un cuartel de la legion. Seguro que cordialmente le invitarian a entrar...

#27 Julio, Rosas, 14/05/2021 - 14:55

¿Ver a los soldados paseándose te da miedo? Tal vez tengas soldadofobia,háztelo mirar. Más miedo me da a mí ver a los marroquís agrupados en esquinas vendiendo drogas o peleándose por la noche,o acechando casas para ocupar,y me aguanto.

#25 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 13/05/2021 - 23:16

¿Y la CUP que pinta en el congreso de los diputados?

#24 josep26, Gual permanent, 13/05/2021 - 21:12

Mira noia, aqui els únics que han marxat fora són del teu equip groc i corren per Waterloo, Suïssa i Escòcia. I per molts anys sia!

#23 juan, BCN, 13/05/2021 - 20:07

Otra vez reivindicando, "els Països Catalans", es una estupidez similar a los que reivindican al-andalus, entendiendolo en su máxima expansión, o que se pasan de Salses, y por supuesto de Guardamar, conteniendo Turtusha, Tarrakuna, Barsiluna, Djarunda, Besalú, Wasqah, Medina Mayurga, Al-Qudia, etc. y en Andalucía hay quién lo hace.