Publicitat
Política · 30 de Maig de 2018. 12:01h.

La CUP critica la "baixada de pantalons" de Torra

“L’actitud de l’independentisme a Madrid és molt patètica"

La CUP critica la "baixada de pantalons" de Torra

El diputat de la CUP, Carles Riera, en declaracions a El món a RAC1, ha criticat que "s’està fent exactament el contrari que implementar la república. S’està anant al camí oposat a l’1 d’octubre. És exactament el punt culminant d’una seqüència de sotmetiment al govern espanyol. Una baixada de pantalons en tota regla. No hi ha matisos”.

“L’únic que s’està fent és claudicar davant l’Estat perquè el gran èxit sigui recuperar l’autonomisme”, ha lamentat, a més d'assenyalar que "em temo que l’acció més important que es planteja el govern de Quim Torra és convocar eleccions. És una situació molt negativa”.

“No deixem de fer passes enrere i a gran velocitat. El 28 d’octubre no es va defensar la independència. El 30 de gener no s’investeix Puigdemont. I a partir d’aquí no hi ha ni un sol acte per part d’ERC i JxC que no signifiqui acatar el que diu el govern espanyol”, ha apuntat.

Riera ha explicat que "la comunicació que té ERC i JxC amb la CUP és nul·la”. “L’actitud de d’independentisme a Madrid, al Congrés, és molt patètica. No és més que la regeneració del règim del 78 i a canvi d’això només es demanen engrunes”, ha dit, a més d'afegir que "dins la lògica de claudicació el que s’està negociant són engrunes i mínims des del punt de vista de la restitució autonòmica”.

“El 27-O la CUP hauria d’haver-se quedat al Parlament i al Palau per defensar la independència. I tothom al carrer”, ha considerat. “La nostra confiança ha estat excessiva i la nostra contundència no ha estat suficient. Prenem bona nota i sabem el que haurem de fer a partir d’ara: ser molt més incisius i més radicals”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#19 opinador, Barcelona, 30/05/2018 - 19:32

comparada con la bajada de pantalones de las CUP ante la ultraderecha catalanista?

#17 Bordejet, L´Escala de Les Anxoves, 30/05/2018 - 17:12

I vosaltres què,que no heu cremat encara ni una església? Bocamolls tites-fredes.

#16 joan, manresa, 30/05/2018 - 16:51

tinu.)defectes i las seves virtuts. Ya sabem que la CUP,odia a tota persona "gran ",per ser conservadors....els cu-paires volen fer salts per el carrer,fer acampades,i soroll molt soroll...,poden fer-ho..,pro Vostés tambe es faran grans i els aldarulls els aniran ya a la baxa....,mirin tenen un moment ...,vaguin a L Patum...,facin patum..,patumm

#15 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 30/05/2018 - 16:44

Claaaro... Y los de la CUP sí que son unos valientes, por eso copan las cárceles... ¡No, espera! Que en realidad no tienen ningún preso porque no inclumplen la ley. Se limitan a malmeter como el travieso del fondo de la clase, y a la única "exiliada" que tienen de Erasmus en Suiza no la persigue nadie.
Bochornoso.

#14 joan, manresa, 30/05/2018 - 16:42

El Casal,16,41 h.--Sr.Riera..,Vosté no te un problema,voste te molts problemas,com molts dirigents de la CUP.Mirin ..,Catalunya i milers de catalans no volen barricades,no volen aldarulls,no volen populismes anarquistas ,ni revolucions guevaristes...,els resultats electorals en democracia u avalen..,som diferents,agradi o no..,amb tots els (co