Política · 25 d'Octubre de 2015. 11:30h.

La CUP culpa CDC de la manca d’acord

Baños critica que exigeixin Mas president “o ho engeguem tot a n’orris”

La CUP culpa CDC de la manca d’acord

Baños, en una imatge d'arxiu

El líder de la CUP, Antonio Baños, ha lamentat al Via Lliure de RAC1 que tots els focus es posin sobre la CUP i apunta a CDC si el procés descarrila. “La responsabilitat la té tothom, CDC inclosa, nosaltres l’assumim però ningú mira la responsabilitat del senyor Mas i de CDC i Junts pel Sí”, ha criticat.
 
“Si tots estem d’acord amb tot, amb el pla de xoc, ruptura de les lleis espanyoles i constitució catalana i ho aturem tot i descarrilem perquè el senyor Mas diu que és president o ho engeguem tot a n’orris, la responsabilitat no sé si seria de la CUP”, ha afirmat.
 
“No veig que sigui una contradicció sense espai al mig. O és Mas o descarrila, això són uns escenaris que han volgut reduir. Diem que ni tot el procés depèn de Mas ni tot el procés és Mas i al contrari el procés és molt mes ampli”, ha criticat.
 
“Una cosa és fer Mas president i l’altre descarrilar el procés, entre mig hi ha un espai jo crec que molt ample per moltes solucions que no són més creatives sinó que s’han aplicat en algun  moment de la història”, ha indicat.
 
“Si la gent considera que és fàcil fer un pla de xoc, que es desobeeixi les polítiques d’austeritat, trencar amb les lleis espanyoles i fer una constitució catalana és que tenim la societat perfectament encarada per fer la república”, ha afegit.

Baños considera que “és molt important posar en valor els diputats de la CUP perquè si no hi fóssim i no fóssim decisius, el procés quedaria coix”.
 
“Estem en converses, no estem en negociacions sobre com arribem a acords sobre el pla de xoc, la ruptura, quines lleis es desobeeixen i el procés constituent. Això és on s’ha d’arribar a un primer acord”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#15 Pere, BCN, 26/10/2015 - 12:32

En canvi dir que sí és amb en Mas ho enviem tot a n'orris no és criticable?
Demagògia 62-10

#14 Pepón, Bcn (España), 26/10/2015 - 09:45

La Cup tiene razón. Mas es del todo prescindible. Hoy por hoy no es más que un lastre. Si el prusés depende de Mas es que es una mierda de prusés, que lo es...

#13 Carlos Gomez, Bcn, 26/10/2015 - 03:40

Aquests xicots encara s´ha cregut al virrei i les seves promeses de la Nueva Rumasa Catalana.
O son molt ingenus o son molt rucs.
O ambdues coses.

#12 Tub d'assaig, Leipzig del Llobregat, 25/10/2015 - 23:39

La síntesi resultant de l'experiment que consisteix en barrejar els antisistema amb els conservadors líders de la corrupció fent un govern basat en un projecte secessionista I RES MÉS, pot ser més perillosa que les bombes d'Hiroshima i Nagashaki a l'hora. Fan pànic.

#11 spanish, Madrid, 25/10/2015 - 19:40

o sigui que sense Mas finito ? ok, doncs sense Mas