Publicitat
Política · 11 de Juny de 2016. 10:58h.

La CUP culpa només a CDC del no als Pressupostos

La formació antisistema diu que ERC estava disposada a apujar impostos

La CUP culpa només a CDC del no als Pressupostos

Benet Salellas en el vídeo

La CUP ha culpat només a Convergència que els Pressupostos no hagin estat tramitats pel Parlament. El diputat Benet Salellas explica en un vídeo penjat a Youtube que va haver-hi “un enrocament en la posició de CDC” sobre la pujada l’IRPF a les rendes més altes i que  “dins de Junts pel Sí hi ha gent d’ERC, de MES i independents que si que estan a favor d’unes noves polítiques tributàries que gravin més a aquells que tenen moltíssim”.

Salellas afirma que van mantenir 16 reunions amb el departament d’Economia on van  plantejar modificar l’IRPF “sempre pensant amb la gent que té les rendes més altes, és a dir la gent que té les rendes superiors als 90 mil euros anuals”. El diputat assegura que es van reunir amb CDC el passat cap de setmana i va haver-hi una “certa entesa des d'aquesta perspectiva”. “Però aquest dilluns passat, en la reunió de l'executiva de Convergència, els homes forts acaben decidint que no estan disposats a cedir en cap d'aquests punts que per a nosaltres eren imprescindibles en un pressupost i això és el que desencadena després el vot de la CUP dimecres", rebla.

Benet Salellas afirma que la CUP ha rebut indirectament i destaca les diferències que hi ha dins de JxSí: “sovint hi ha conflictes dins de Junts pel Sí. No hi ha capacitat per resoldre’ls internament i aquesta falta de resolució qui l’acaba pagant és la pròpia CUP”. “Em fa pensar que dos es barallen i el tercer va rebre”, conclou.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#17 Wikicensura, Vic , 12/06/2016 - 01:20

Una gran verdad, CDC y ERC los podian aprovar con Colau o C's o Psc o PP.Pero estos no apoyan a lls hijos politicos de Pujol.

#16 Pepon, Bcn , 11/06/2016 - 22:18

Si subes impuestos matas la economía. Si matas la economía no obtienes ingresos para gasto social y aumentas el número de parados y así entras en una espiral que te llevará irremediablemente al corralito. Lo que hay que hacer es subir sueldos.

#13 arm, figueres, 11/06/2016 - 17:36

doncs, perque no ho deia la CUp a les elececcions del 27-S que volia pujar els impostos? una vegada la gent ha votat, despres voleu pujar els impostos,
aixo s´ha de dir abans

#12 Wikicensura, Vic , 11/06/2016 - 15:55

El angelito de la foto empeñado en subir impuestos, o sea robar mas al currante, a la gente , erre que erre, parecen a los carteristas zingaros rumanos del metro.

#11 Xaviert, Girona, 11/06/2016 - 15:53

Senyors de la CUP:
1.- Sabeu el valor de la paraula donada?
(la paraula donada no muta)
2.- Quan us feu grans heu de decidir si esteu amb la casta espanyola o amb el poble de Catalunya.

#11.1 Pepon, Bcn , 11/06/2016 - 22:25

Los que no cumplieron con la moción del 9N que instaba a las instituciones catalanas a desobedecer al Estado y al TC fueron los de JxS.
Recuerdo que fueron muchos los articulistas que dijeron que esa declaración fue un grave error. Fue considerada como golpista en Europa.

#11.2 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 12/06/2016 - 19:36

Paraula donada, sí, un xec en blanc, no. Ni els pressupostos són rupturistes, que és pel que es va pactar, ni s'atèn a cap reivindicació de la CUP. Els convergents es limiten a imposar el seu criteri, i si no tragues, t'insulten i et desprestigien. Us queden dos telediaris, per cacics.