Publicitat
Política · 5 d'Abril de 2016. 16:37h.

La CUP demana la dissolució dels Antiavalots de la Guàrdia Urbana

El partit diu que exerceixen la “repressió” contra “les treballadores sexuals o els manters organitzats”

La CUP demana la dissolució dels Antiavalots de la Guàrdia Urbana

Maria Rovira, a la dreta, acompanyada de María José Lecha

La regidora de la CUP a l’Ajuntament de Barcelona, Maria Rovira, ha demanat la supressió dels Antiavalots de la Guàrdia Urbana en considerar que és una cos que “serveix per a exercir la repressió vers la resposta contestatària i la gent organitzada que conquereix drets al carrer com són els casos de les treballadores sexuals o els manters organitzats”.

Rovira també ha denunciat els “antecedents d’excessos comesos per aquest cos de policia” i que, segons el seu parer, “han estat encoberts per governs de PSC i CiU”. 

El partit antisistema ha explicat que la supressió dels Antiavalots de la Guàrdia Urbana suposaria eliminar la partida número 132 del Pressupost municipal del 2015, anomenada Seguretat i Ordre Públic. Una supressió que -ha assegurat la formació- “no implica cap despesa addicional per a fer-se efectiva”.

La CUP ha remarcat que aquesta demanada no és cap novetat. “Ja en campanya electoral, tant Barcelona en Comú com la CUP, ho recollien als seus respectius programes electorals”, ha indicat la formació de l’esquerra alternativa, alhora que ha instat “l’alcaldessa Colau, a complir amb la promesa de campanya, ara que té està en la seva mà”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 Daniel L, Tàrrega, 06/04/2016 - 09:32

El que m'estranya és que aquesta colla de la CUP no demani armar els manters i les putes i encarregar-los la vigilància i seguretat de Barcelona! CUP: abans de què us jutgi la Història us jutjarà (i condemnarà) el poble de Catalunya, Espanya!

#6 Nadia, Barcelona, 06/04/2016 - 09:31

"Manters organitzats?" Què són els "manters organitzats"? És que hi ha manters "no organitzats"? Potser són els que no depenen de les "màfies" que els subministren el material per vendre?

#5 Maria Garcia Lopez, Más d lo mismo con CUP los tramposos, 06/04/2016 - 08:53

1°se sacan a los " antivalots" d la Urbana, después a los d los Mossos, seguidamente la Independencia, después se "implantan "en el poder, si alguien les quiere poner orden, las revueltas revolucionarias es la C/...y ya está otro 1.936...a lo perroflauta. Está claro o estamos ciegos?
Gracias Sr.Mas

#4 aixó acabará malament, Barcelona, 05/04/2016 - 22:29

Els de la CUP quedareu sols i a la vista. Sereu molt fácils de...

#2 Santiago, Mataró, 05/04/2016 - 17:36

Y contra los musulmanes donde se esclavizan a niñas haciéndolas casar con hombres 30 años mayores que ellas, con las lapidaciones a las mujeres "adúltiras", con las violaciones de estas, con la falta libertad de la mujer en si y con el maltrato, agresión y asesinato de homosexuales, que proponéis?