Publicitat
Política · 26 de Setembre de 2011. 17:09h.

La CUP demana l'abstenció pel 20-N

"Aquestes eleccions no serviran per resoldre els repte que té plantejat el poble català"

La CUP demana l'abstenció pel 20-N

L'assemblea nacional de la CUP, en una foto d'arxiu

El consell polític de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ha decidit no concórrer a les eleccions generals del proper 20 de novembre. La CUP ha decidit demanar el vot en blanc als seus simpatitzants.

Segons la formació independentista d'esquerres, "aquestes eleccions no serviran per resoldre els repte que té plantejat el poble català". A més, en clau interna, la CUP prefereix "continuar reforçant el creixement i estenent-se com a alternativa política nacional".

D'altra banda, i segons han valorat, el 20-N "no hi haurà cap opció que defensi la independència dels Països Catalans i la superació del capitalisme", fet pel qual demanaran l'"abstenció". El Consell Polític de la formació ha decidit que la seva sigui una "campanya per l'abstenció, gairebé sense cost, i que s'empari, bàsicament, en les xarxes socials i la força dels arguments".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 xavi, grnllrs, 06/10/2011 - 14:25

quin panorama! L'un fent veure q té certa superioritat per enriure-se'n de les CUP, l'altre demanant q s'autodesintegrin entre l'ignorància de les majúscules, un q brama q ens invaeixen uns "extracomunitaris"... Déu n'hi dó quin personal volta per aquí!

#13 jajajjaaaa, barcelona, 27/09/2011 - 16:13

home es una forma d apuntar-se al que faran la majoria, per dir despres que el merit es seu...jajaajajajaja cuperossssssssssssssssssssssssssssssssssssssss penosssssooosssssssssssssss dona-li al porret i al botello

#12 julia, barcelona , 27/09/2011 - 12:11

AIXO ES DE COBARDS , COM QUE NO GUANYARAN NO ES PRESENTEN , DESPRES CRIDARAN Y DEMANARA COM EL QUE MES.
SI SONT VALENTS Y DEMOCRATICS QUE ES PRESENTIN SINO QUE S'AUTODESINTEGRIN.

#12.1 Un, Barcelona, 27/09/2011 - 16:57

Tant demanar el dret a decidir i quan la gent pot decidir si votar-los o no, no es presenten. Tenen por del resultat?.

#11 Fer, cao, 27/09/2011 - 01:43

CUP partit especialitzat en fer que el teu vot reste en fora de joc per activa o per passiva. Si vols acabar perdent qualsevol repte català vota CUP, un vot de garantia per restar al marge. La CUP la garantia d'un vot abstemi i estèril bó per a fer régim i aprimar les posicions independentistes.

#10 furibund, barcelona, 26/09/2011 - 21:31

Tant els independentistes com els castellanistes irredents, s'equivoquen de trinxera. Avui, els problemes domèstics entre els habitants d'Espanya, no tenen la menor importància, donat que, si no frenam la invasió extracomunitària, no quedaran catalans ni castellans per continuar barallant-se.