Publicitat
Política · 10 de Setembre de 2013. 17:25h.

La CUP demana "poder decidir per sobre de la legalitat espanyola"

Arrufat fa una crida a la societat civil a mobilitzar-se per "forçar un referèndum"

La CUP demana "poder decidir per sobre de la legalitat espanyola"

Arrufat, durant la roda de premsa

El diputat de CUP, Quim Arrufat, ha assegurat que el repte dels catalans és mobilitzar-se "per forçar un referèndum" i que es pugui decidir "per sobre de la legalitat espanyola".

Arrufat, en roda de premsa al Parlament, ha assegurat que "ens arriben alertes que l'executiu català està buscant subterfugis". És per això que ha dit que els ciutadans han de tenir "present que el principal repte no és fer un seguiment de les negociacions amb l'estat espanyol sinó mobilitzar-se per forçar un referèndum d'autodeterminació impulsat per la pressió de la població".

"Hem de poder decidir per sobre de la legalitat espanyola o per sobre dels interessos de qualsevol", ha insistit abans d'assegurar que esperen que el Govern faci "algun anunci" després de la Diada, fent referència a la data i la pregunta de la consulta. 

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#14 Calimero, Barcelona, 11/09/2013 - 10:03

Y ya puestos pide hacer una moneda propia " EL CATALUFO" la equipararas a la libra esterlina y pasas por encima de las leyes y el banco central europeo. Total las leyes se hacen para romperlas... Estos de la cup son la base del catatismo pueblerino catalan... So tontos.

#13 Cansat, Barna, 11/09/2013 - 01:25

I els que creiem que tant democràtic és impulsar un referèndum com oposar-se a la seva celebració, ......

#12 vramoneda, Sentmenat, 10/09/2013 - 19:57

La legalitat espanyola, democràticament parlant, és il·legal.

Donec perficiam.
Visca la República de Ca

#11 Kropotkin-Harto de paletos estelado-encadenados, Vic, 10/09/2013 - 19:20

Si señor, y por encima de la legalidad de la UE, y de la ONU y del Tribunal de la Haya. Solo que para eso hace falta ser los EEUU de America, si no no cuela. ¿Teneis ya suficiente ejercito para imponer vuestra ley Orbi et Orbe? Pues empezad a montarlo que si no lo teneis mal pardillos.

#10 Papaluna, Barcelona, 10/09/2013 - 19:02

Si un dia toquen poder seran pitjor que els comunistes de Corea del Nord. Si no el toquen és fàcil que es radicalitzin i entrin en una època de lluita armada, doncs ho tenen tot per convertir-se en una tara catalana propensa a la violència i al revengisme.