Publicitat
Política · 27 de Gener de 2017. 14:48h.

La CUP demana “que ERC assumeixi les seves responsabilitats”

Reguant no dóna “cap mena de credibilitat” a les paraules de Vidal

La CUP demana “que ERC assumeixi les seves responsabilitats”

La diputada de la CUP, Eulàlia Reguant, en declaracions al Parlament, ha afirmat que “nosaltres no li donem cap mena de credibilitat a les seves paraules, però el que és evident és que és una persona amb necessitat de notorietat i que acaba dient coses que no pertoquen”.

“Per això pensem que és pertinent que s'aparti, però que també tenim clar que és necessari que ERC assumeixi les seves responsabilitats en relació a Santi Vidal”, ha afegit en aquest sentit.

Per la seva banda, Joan Coscubiela, de CSQP, també ha donat per fet que Vidal ha mentit. “En qualsevol cas creiem que això no acaba amb les responsabilitats polítiques. Espero que ningú pensi que és legítim mantenir la il·lusió i el desig pel referèndum mentint als ciutadans de Catalunya”, ha denunciat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 0105, bcn, 28/01/2017 - 20:17

estos de la CUP son la mano derecha de convergencia, hijos de burgueses, NADA de subida IRPF, ni sucesiones, eso si un impuesto mas a la clase media, los que no podemos cambiar de coche, sois igual que ellos!!!!

#5 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 27/01/2017 - 18:58

En aquest meravellós procés dels somriures, alegre, pacífic i ... de cartó-pedra, de vegades hi ha sortides de to com aquell crit de "Xarnegos al paredón" en una assemblea de l'ANC, o com les divertides xerrades del Domènec Cucurull, o aquesta darrera de l'ex-jutge Vidal on es deixa entreveure

#4 Carlos Gomez, l´olla ja comença a vessar, 27/01/2017 - 16:23

El que diu aquest desequilibrat narcisista, egocentric i acomplexat no es fals. Al menys no totalment

Amb aixo i les conseqüencies politiques i judicials que s´en derivin li ha donat una monumental patada capadora a l´entrecuix d´aixo que aquesta banda de l´empastre anomena pruses

#3 Ortiz, bcn.España, 27/01/2017 - 15:51

Todo el mundo sabe que lo dicho por el ex juez bocazas es verdad, pero todos lo negarán; nadie quiere jugarse el puesto. Que Homs, Mas, y demás sediciosos vayan tomando nota; las ratas abandonarán el barco en cuento noten que se está hundiendo.

#1 botifler1914, sINITACA, 27/01/2017 - 15:17

President 129 bis, algo que comentar?
Oriol, alguna excusa?
Ya se sabe que en las revoluciones la verdad es siempre incómoda.