Publicitat
Política · 29 d'Abril de 2021. 14:45h.

La CUP denuncia empreses de desokupació

Acusen Interior de “donar cobertura a mercenaris a sou”

La diputada de la CUP, Montserrat Vinyets, durant el ple del Parlament, ha retret al conseller d’Interior, Miquel Sàmper, que els Mossos d’Esquadra hagin fet costat a empreses que es dediquen a desokupar els habitatges okupats.

“Tot i existir aquesta crisi sistèmica que s'ha mantingut en el temps i malgrat existir aquesta normativa que acompanyava l'estat d'alarma en matèria d'habitatge, hem vist que durant tots aquests mesos, per part de el cos de Mossos d'esquadra, a través de Brimo i ARRO ha intervingut per fer efectius llançaments”, ha lamentat.

“No només això, no només s'ha intervingut per part d'aquests dos dispositius, sinó que també s'ha donat cobertura a mercenaris a sous d'empreses que han vist també la possibilitat de fer negoci a través de la coacció i la por en l'execució de llançaments”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Les cupaires, Barcelona, 29/04/2021 - 19:13

A veure si ho enteneu cupaires, la propietat privada no té cap deure de pagar el pato de la desidia de les Administracions que no han bellugat un dit per construir vivenda de protecció oficial amb el diner públic dels múltiples i duplicats impostos que paguem trinco tranco pel benestar de tots, no perquè se'ns golumpieu

#6 motxo, Girona, 29/04/2021 - 18:19

Es muy triste que se tenga que recurrir a estas empresas cuando deberían ser las fuerzas de orden público las que deberían desalojar a los okupas sin contemplaciones y hacerles pagar daños y perjuicios.

#5 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Cataluñistan, 29/04/2021 - 17:22

pero mujer ya va bien que existan estas empresas, si no qué haréis cuando os okupen vuestros pisos turísticos, vuestros hoteles y vuestras villas

#4 Julio, Rosas, 29/04/2021 - 16:47

Pues nada,ya llamaremos al Equipo A ,si es que no se han jubilado ya, para recuperar nuestras viviendas ocupadas. Tú mientras tanto ves dejando la puerta de tu casa abierta para que nos pasemos por allí ni que sea a hacer un pis,que se ha de dar ejemplo,listilla.

#3 Benet S., Barcelona, 29/04/2021 - 16:33

I el petitó de la banda lo primer que va se li va acudir es llençar-se als braços d'aquesta colla de parasits perque en el fons son de la mateixa calanya. El problema es que el petitó el dia que algun dels hotelets que acumula de l'herencia de l'avi els hi okupessin, llavors veuriem la cara que faria. S'ha proposat enfonsar-ho tot,deixar miseria