Publicitat
Política · 13 de Gener de 2017. 18:10h.

La CUP denuncia la creació d'un sindicat policial amb “sectors ultres” de tots els cossos

Anna Gabriel diu que la plataforma defensa una policia “d'altres temps”

La CUP denuncia la creació d'un sindicat policial amb “sectors ultres” de tots els cossos

Anna Gabriel, en una imatge d'arxiu

La CUP ha denunciat que “els sectors ultres dels diferents cossos policials” s'han agrupat en una plataforma per assetjar l'òrbita de l'esquerra independentista. La diputada de la formació antisistema al Parlament, Anna Gabriel, ha afirmat que determinats membres dels sindicats policials “atien els pitjors discursos” i “tenen un model policial propi d'altres temps”.

L'esquerra independentista ha fet aquestes declaracions arran de la manifestació que els Mossos d'Esquadra, la Guàra Urbana, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil han convocat a Barcelona el 17 de gener per exigir a les Administracions una “defensa real sense titubejos” dels cossos i forces de seguretat.

El partit antisistema, per la seva banda, ha acusat determinats sectors dels sindicats policials “d'estar assenyalant i amenaçant càrrecs electes”. En aquest sentit, la CUP ha exigit al conseller d’Interior, Jordi Jané, que estigui molt atent davant de la manifestació, perquè el faran responsable del que pugui passar.

“Amb aquest tipus d’actuacions la imatge del cos queda molt deteriorada, sectors policials estan assenyalant i amenaçant càrrecs electes. Si passa alguna cosa responsabilitzarem a la conselleria d’interior”, ha advertit Gabriel.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#27 Juan, Barcelona, 19/01/2017 - 23:05

Lo que pueda decir gente de esta calaña, creo que no debería importar a nadie.
Pero si son tan antisistema, porque se meten dentro del sistema??

#26 pers, tortosa, 16/01/2017 - 20:33

Visto lo visto,la CUP defensa de los intereses de la gente,son mucho más demócratas que los partidos independentistas,que mucho hablar de democracia pero segun para qué.Me creo más a la CUP que a estos elementos policiales.Y el PDEcat no está muy lejos

#23 Gregari, VNG, 14/01/2017 - 16:42

Els antisistema son enemics naturals dels cossos de seguretat, per que els hi impedeix imposar-se i rebentar-ho tot.

#23.2 pepe....., andorra, 15/01/2017 - 22:31

Eso es mientras no mandan, cuando los comunistas mandan son los mejores amigos de los sistemas represivos policiales, la KGB, el AVO, la Securitate, la Stasi, el SIM. Ese es el futuro con los comunistas, ideologia q ha producido mas de cien millones de victimas durante su historia.

#22 Gregari, VNG, 14/01/2017 - 16:31

Quan aquesta gent van tenir el poder a Catalunya durant tota la guerra civil, les vam passar tant putes que les tropes franquistes van ser rebudes com salvadors. Y això va fer que Franco pugues gobernar fins la mort. Imagineu-vos com es van comportar els enemics de les forces de seguretat.

#21 Jax el boletaire, Vic , 14/01/2017 - 15:35

Ana i Gabriel se siente perseguida por tidos los cuerpos de seguridad locales autonomicos estatales e internacionales. No hay derecho a perseguir a Santa Ana i Gabriel de todos los okupas.

#21.1 Pepon, Bcn, 14/01/2017 - 16:15

Y Protomártir de todos los países catalanes.