Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2020. 10:19h.

La CUP denuncia "maniobres" de JxCat amb Ciutadans a Sitges

Per presentar una moció de censura contra ERC

La CUP denuncia "maniobres" de JxCat amb Ciutadans a Sitges

L'alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell (ERC)

La CUP ha denunciat les "maniobres" de Junts per Sitges i Ciutadans per presentar una moció de censura a l'Ajuntament de Sitges i arravatar l'alcaldia a Esquerra, que governa en minoria amb Sitges Grup Independent i Guanyem Sitges.

L'acord entre Junts per Sitges i Ciutadans implicaria donar l'alcaldia al PSC. En aquest sentit, la CUP assenyala que "la maniobra de JxS tombaria una alcaldia independentista liderada per Aurora Carbonell (ERC) i la cediria al PSC, tot això amb el suport extern de Ciutadans".

Els anticapitalistes lamenten en un comunicat que "l'amenaça de la moció de censura està present des de l'inici de la legislatura" i remarquen que volen tombar l'actual govern municipal perquè "no agrada que una confluència d'esquerres com és Guanyem Sitges formi part de l'Equip de Govern".

"La irresponsabilitat de Junts per Sitges només es pot entendre coneixent l'estratègia partidista que el grup ha desenvolupat fins ara des de l'oposició per aconseguir recuperar el poder després de no haver paït la davallada electoral", sentencia.

Finalment, la CUP diu que l'únic que vol JxS és "la recuperació del poder" i exigeix "la fi d'unes maniobres polítiques que els i les sitgetanes no entenen i que transiten en un sentit totalment contrari a la voluntat ciutadana".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT , QUE BUEN O JXCAT JUNTS AMB DOS DE L 155 EL P.S.C. =P.S.O.E. y cIUTADANOS DE ALB ERT RIVERA ARR, 06/02/2020 - 11:01

¿ Cuans Ajuntaments A ROBADO JXCAT A E.R.C. ? LO DE SITGES li podra sirtir car , a JXCAT a les porte de unes ELECCIONS CATALANES .JXCAT Critican molt , als de E.R.C. .Pero els son molt PITJOR I MES TRAÏDORS I HAN FET LES RETALLADES I SON CORRUPTES 3% u tenen tot JUNQUERAS HAS DE DIR PROU A JXCAT .Hus fan mes mal que be ..