Publicitat
Política · 15 d'Abril de 2015. 20:39h.

La CUP denuncia Trias per les 'inauguracions'

L’alcalde de Barcelona visita les obres del Mercat del Ninot

La CUP denuncia Trias per les 'inauguracions'

Trias visitant les obres del Mercat del Ninot (Foto: Ajuntament)

La CUP-Capgirem Barcelona ha decidit interposar una denúncia a la Junta Electoral Provincial contra l’alcalde Xavier Trias i l’Ajuntament de Barcelona per incomplir la prohibició de fer actes públics com inauguracions.

Aquesta formació denuncia que “des de que es va publicar el decret de convocatòria, el passat dia 31 de març, l’alcalde de la capital catalana no ha parat de fer actes i difondre informacions que xoquen frontalment amb normativa electoral”.

En aquest sentit, la CUP considera que són “exemples clars” l’acte de presentació dels “agents cívics” o la inauguració dels equipaments de l’entorn del Mercat del Guinardó.

L’alcalde Trias també va visitar aquest dimarts les obres del Mercat del Ninot, acompanyat per la segona tinent d’alcalde d’Economia, Sònia Recasens, expressant la “gran satisfacció que permet veure com avancen les obres del mercat” i anunciant que “s’obrirà el proper 19 de maig”.

A més, ha recordat que “al llarg del mandat s’han invertit 133 milions d’euros en la remodelació dels nostres mercats i hem inaugurat set nous mercats: Encants, Guineueta, Provençals, Sants, Sant Martí, Guinardó i l’aparcament i planta logística de la Boqueria”.

Anteriorment, Xavier Trias va fer acte de presència a la reinauguració de la reforma d’un tram de l’Avinguda Diagonal, a la urbanització provisional de les Glòries o bé a l’enderrocament simbòlic d’una part de la presó Model.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Carlos Gomez, Bcn, 15/04/2015 - 23:12

Com pot ser que vagin junts de viatge pels mars del mon buscant Itacai a la vegada li estiguin tocant la pabrotera a l´amo del Achuntamen que ha a de ser el pal de paller de la pais de Gulliver que volen construirnos amb vistas al mar i nomes amb lladres catalans ??
Aixi no anirem enlloc.

#1 Neferu, Barcelona, 15/04/2015 - 22:32

Trias es como el cherif de Oklahoma: La ley soy yo, y la cumplo cuando quiero, y me la salto también cuando me sale de los cataplines.