Publicitat
Política · 12 de Desembre de 2016. 21:23h.

La CUP desafia la justícia

Crema massiva de retrats del Rei a càrrec de diputats i regidors

Diputats i regidors de la CUP han cremat fotografies del Rei durant una concentració que la formació ha organitzat aquest dilluns a les portes del districte de Sant Andreu de Barcelona després de la detenció de quatre persones que s’han negat a declarar davant l’Audiència Nacional per cremar imatges del monarca. Durant l’acte, en que s’han reunit unes 200 persones, s'ha cridat "ni rei, ni por, Jané dimissió", "alerta Convergència se'ns acaba la paciència", i "sense desobediència, no hi ha independència".

L’acte de Barcelona ha coincidit amb d’altres similars que ha fet la CUP arreu de Catalunya. A la concentració de la capital catalana  han assistit membres de les diferents organitzacions de l’esquerra Independentista, com la regidora Maria Rovira, el regidor Josep Garganté, les diputades Maria Vehí, i Eulàlia Reguant.

Entre les persones que els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dilluns al matí per ordre del jutge de l'Audiència nacional es troba el regidor de Som Gramenet i membre de la CUP a Santa Coloma de Gramenet, Aitor Blanc, un altre conseller a Sant Andreu per la CUP, Ivan Altamira i Jordi Almiñana, membre de l'esquerra independentista de Navàs, que  treballa a l'Ajuntament d'aquest municipi del Bages.

El jutge ha ordenat aquestes detencions després que els acusats no es presentessin a declarar per videoconferència en diversos jutjats d'instrucció de Catalunya, tal i com va passar amb l’alcaldessa de Berga.

 

El regidor de la CUP, Josep Garganté, cremant una foto del Rei
Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#172 botifler1914, Sinitaca, 13/12/2016 - 10:15

IMPUNIDAD????

Nunca para nadie.

#171 Pepón, Bcn (España), 13/12/2016 - 09:22

Deben tener mucho miedo porque cumplen a la perfección el dicho latino de excusatio non petita accusatio manifesta.
No tenim por, no tenim por, no tenim por, no tenim por.... están cagaos. Sobretodo el concejal de Vic que dijo que no se podían hacer tortillas sin romper huevos.

#170 Ali Oli , Barnakistan, 13/12/2016 - 08:49

A mí me encantaría ver a estos desechos de tienta rompiendo una foto de Kim Jong Un en Pyongyang. O que la próxima vez que vayan a Cuba, sea para pedir democracia y libertad para los presos políticos, en vez de aplaudir a una momia multimillonaria que ha arruinado la isla.

#169 Juas, juas City, 13/12/2016 - 06:55

Haceros los machotes ahora que luego ya votareis lo que os ordenen los amos de Junts Pel Sí!

#168 Josep Pagés i Canaleta CASES FREDES PER LA POBRESA, CardedeuEstaciondeTrensinMarquesina, 13/12/2016 - 04:21

QUI JUGA EN FOC ES CREMA ,,SRS DE LA CUP ... Feu aixo per perjudicar als Mosos d´escuadra per ,, res mes . sou uns pijos niños de Papa