Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2014. 15:02h.

La CUP desmenteix Homs

La formació nega un pacte amb CiU

La CUP desmenteix Homs

Una roda de premsa de la CUP

La CUP, davant de les declaracions del conseller de la Presidència, Francesc Homs, informa en un comunicat que “no ha arribat a cap acord bilateral amb CiU en relació amb la consulta del 9N”. També la diputada Isabel Vallet ha negat en una piulada a twitter aquest acord.

D’aquesta manera, la formació, a més de negar l’esmentat acord, explica que “el Govern accepta 8 de les condicions proposades, en rebutja una i proposa refondre'n dues”. La CUP recorda que no es tracta de “cap acord bilateral” sinó d'una “proposta coordinada i comunicada també amb ERC i oberta a ICV-EUiA”.

La formació lamenta que el Govern “ha proposat refondre els dos darrers punts, cabdals per a la CUP, atès que són les que bloquen la possibilitat, en cas d'ofensiva estatal contra el dret a decidir, de prendre decisions unilaterals, i que queden supeditades, ara, al debat previ i compartit a la recerca d'alternatives per seguir garantint el 9N. En tot cas, la CUP segueix insistint que l'única via és la desobediència”.

També la diputada Isabel Vallet ha escrit a twitter que “no hi ha cap pacte entre el @govern i la @cupnacional, accepten els nostres requisits però el principal: celebrar la consulta sí o sí decau”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Quo vadis?, Bcn, 20/10/2014 - 20:33

A CIU li està passant amb la CUP com en el seu dia li va passar al PSC amb ICV (durant el tripartit). Al final un partit que no l'ha votat gairebé ningú, acaba marcant l'agenda política. Tot plegat és un sense sentit.

#8 Kropotkin, Vic, 20/10/2014 - 20:19

Esto se anima... Jua, jua, jua,... Esta va a ser una cagada historica de los de CiU... Siempre queda la solucion de tirarlos al mar desde el Moll de la Fusta...

#7 Lluis, Gava, 20/10/2014 - 18:24

Encara que diuen que SI o que NO al final
HAURÁ BODA
aneu present nota sr Mas de tots el companys de viatge.
Cadascun d'ells VOLEN EL SEU TROS DE PASTIS
i no es conformaran amb menys
es el PREU DE FER-TE COMPANYA

#6 Kropotkin, Vic, 20/10/2014 - 18:04

He visto antes a la hija de Botín. Le dije q las clases medias sacaremos esta gran nación que es España adelante.Ella me sonrió y me pidió q le limpiara el cristal de su coche....juas, juas...mejor hundidos

#5 Marcos, Barcelona, 20/10/2014 - 17:14

Rápido, que os confunden con los burgueses a los que estáis ayudando!