Publicitat
Política · 21 de Febrer de 2020. 13:40h.

La CUP diu que els Mossos són "agressius i rabiosos"

Natàlia Sànchez: "Ens sumem al que es va dir a l'Està Passant"

La diputada de la CUP, Natàlia Sànchez, ha afirmat que els Mossos d'Esquadra són "agressius i rabiosos". "Nosaltres ens sumem al que es va dir a l'Està Passant", ha afegit en el debat previ a la votació sobre la proposta de compareixença compareixença de la presidenta de la CCMA perquè informi sobre les manifestacions emeses en el programa que presenta Toni Soler.

Sànchez ha manifestat que la policia de la Generalitat "vulnera les seves pròpies normatives i els seus protocols a l'hora d'actuar davant els manifestants". "Parlem sobre si els Mossos necessiten una protecció amb relació a si podem o no ser crítics amb aquest cos policial", ha afegit.

Finalment, la representant de la CUP ha demanat tenir aquest debat, però ha reclamat de "parem d'utilitzar aquesta comissió com a arma llancívola contra els professionals de TV3 i Catalunya Ràdio.

El vot ponderat ha decantat la balança després que la votació acabés en un empat a 10 vots a favor -Ciutadans, PSC, Catalunya En Comú Podem, i CUP- i 10 en contra -JxCat i ERC-. El PP, per la seva banda, no ha participat en la votació.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT , ¿ QUINS POLICIAS NO SON AGRASSIUS y RABIOSOS ? TOTS PORTEN LA VIOLENCIA DINTRA SEBA ELS E, 22/02/2020 - 19:59

LA Pregunta seria ¿QUINS POLICIES NO SON AGRESSIUS y RABIOSOS ? Hasta Les Policies Locals son policias AGRESSIUS y RABIOSOS ..LO QUE PASSA QUE FINS ARA EL GOVERN CATALÀ PINTAB A ELS MOSSOS CON UNS BONS NOIS NO VIOLENTOS .Ara molts han d escubierto s on violentos con son tots els policias en la realitat ..

#13 jordiet, CUP VERGONYA DE CATALUNYA, 22/02/2020 - 13:29

CUO sou la vergonya de Catalunya , de la humanity.... que us pensez que sou? si sou una m....
Encara gracies que 4 us voten I ten got porque no mereixeu ni aixo
Repeteixo... sou la vergonya de Catalunya just amb els amiguets del puchi el fugt que paguem tots els seus escoltes i mensualitat

#12 Legolas Legoentodo, Ñordor, 21/02/2020 - 21:14

Els Uruk-hai sempre seran nostres.

#11 Tirant, Bcn, 21/02/2020 - 19:42

El complex d'aquesta noia és notable: es veu obligada a mostrar-se allò més radical-separatista possible perquè li perdonin el cognom ...

#10 Sergi Sergio, Barcelona, 21/02/2020 - 18:44

La CUP menudo cancer maligno y destructivo.