Publicitat
Política · 30 de Juliol de 2013. 16:57h.

La CUP diu que "la corrupció juga contra el dret a decidir"

Arrufat assegura que CiU podria utilitzar "el procés com a cortina de fum per tapar les seves vergonyes"

La CUP diu que "la corrupció juga contra el dret a decidir"

Arrufat, durant la roda de premsa

Quim Arrufat, diputat de la CUP, ha assegurat que "la corrupció juga contra el dret a decidir". També ha comentat que si CiU no aconsegueix desvincular-se dels diferents casos que esquitxen la formació estarà fent servir el "procés com a cortina de fum".

"La corrupció perjudica la societat, perjudica el Govern, perjudica moltes coses, però en aquest context concret la corrupció està jugant en contra de forma accelerada del procés pel dret a decidir", ha argumentat Arrufat. 

"Està jugant en contra perquè qui se suposa que s'ha autoassignat el paper de lideratge malgrat hem demanat mil vegades que no es posés únicament el pes del procés en el Govern perquè podia comportar problemes com aquest de la corrupció", ha afegit.

El diputat ha insistit que "qui s'ha autoassignat aquest lideratge està ara mateix travessat de casos de corrupció dels quals se n'hauria de despendre si vol fer un mínim servei positiu al país i al dret a decidir".

"Si no, està conscientment jugant en contra que aquest sigui un procés net, únicament democràtic i únicament pel dret a decidir, si no l'està utilitzant a més a més com a cortina de fum per tapar les pròpies vergonyes", ha explicat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#9 Vlac, Barcelona, 30/07/2013 - 21:11

El derecho a decidir va de coña si consiguen que el poder judicial dependa de la Generalitat. Se evitaran muchas imputaciones. Ejemplo:
Metro de RIAD: 6000 mio? y 64 km
L9: Presupuestado: 1970 mio?, gastado 16.000 mio? . sin saber cuanto costará y cuando se acabara. 42 km. Catalunya ens roba!!!!!

#8 Pere, Comarca Garraf, 30/07/2013 - 20:49

Avui per parlar de corrupció va mes arregladet. Avui no porta samarreta, avui porta jersei polo. Avui ja està millor.

#7 Ramon, independència, si, i independènCiU, 30/07/2013 - 19:03

De fet, la corrupCiÚ ja fa 33 anys que juga contra el dret a decidir... entre d'altres coses perquè ells saben que en una Catalunya independent ja no serà mai més possible cridar "al lladre" tot mirant cap a Madrit.

#6 pedrorepublik, barcelona, 30/07/2013 - 18:53

Arrufat primero sabe que han hecho 4 o 5 con el temita de los paísos catalans y como ya le han dicho que pierden dos escaños que gana ICV, pues se ha puesto las pilas para no quedarse como siempre. Los del 15M y Spanish revolution, ya no colamos. Adeu Arrufat el meu vot ja no es vostre.

#5 urtako, rubi, 30/07/2013 - 18:22

Estos tan bien se dan cuenta,y parecian idos