Publicitat
Política · 1 d'Abril de 2014. 16:58h.

La CUP diu que només van ser "tres vidres trencats"

La formació condemna la "violència dels Mossos", però no la dels indignats

La diputada de la CUP, Isabel Vallet, ha justificat els incidents després de la manifestació del passat cap de setmana en suport dels indignats que han de ser jutjats pel setge al Parlament del 15 de juny del 2011.

Vallet, preguntada per e-notícies sobre si condemna la violència urbana de dissabte passat, ha assegurat que “la CUP ha demanat explicacions sobre com violentament els Mossos van trencar la manifestació per davant amb un dispositiu policial que considerem embogit i amb gasos i altre material”.

“No només condemnem la violència dels Mossos sinó que entenem que en cap cas una actuació policial així pot tornar-se a repetir”, ha afegit. Preguntada de nou pels mateixos fets ha indicat que “no sabem a què s’està referint; imaginem que s’està referint a tres vidres trencats”.

“No tenim res més a dir que les asseguradores cobriran les despeses. I si es refereix a la violència del sistema doncs també la condemnem”.

Imatge dels incidents
Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#10 Jordi del Poble-sec, Bcn, 01/04/2014 - 22:54

Si parlem de violència, els Mossos guanyen per golejada: han provocat morts, han estat condemnats per tortures, han buidats ulls de persones pacífiques, han empresonat joves que després han estat absolts, han agredit a ciutadans que feien resistència pacífica i tot amb el suport de mitjans com aques

#9 Tirant, Bcn, 01/04/2014 - 22:38

Aquests de la CUP són una còpia dels batasunos bascos: la mateixa indumentària, idèntic llenguatge, mateixa actitud de matons feixistes i extrets d'entre els més totxos, ganduls i últims de la classe ...

#9.1 Jordi del Poble-sec, Bcn, 01/04/2014 - 23:19

Sempre millor una còpia de gent que lluita pels seus drets, que gent com tú, submissa, complaent i comformista amb el poder. Incapaç de qüestionar-se el perquè de les coses. Sense capacitat per plantejar-se alternatives. Crèdul i obedient amb totes les consignes i dogmes del sistema. Un ignorant.

#9.2 Jordi el del Gulag del Poble-sec, BCN, 02/04/2014 - 03:36

Tu en canvi ets un fonamentalista que només llegeix, escolta i predica la seva veritat revelada. I que per tant és un autèntic incult incapaç d' articular una mínima alternativa al sistema que tant diu odiar. Tot pura brossa demagògica. Fum i més fum més enllà d agredir policies i trencar mobiliari

#8 Scott, Lérida, 01/04/2014 - 21:44

Bueno, pero OJO, porque sólo con un cristal roto ya puedes hacerte un corte en un pie.

Sobre todo si vas con sandalias.

#7 Pere, Comarca Garraf, 01/04/2014 - 21:37

Agafats d? una orella i al consultori de l` Oculista - Oftalmòleg !!!

#5 Gorka , Barcelona, 01/04/2014 - 18:27

El Sr. Rius ha equivocat la professió, te un "ramalazo" de policia xusquero que no el pot amagar.
Segueixi així que quan tinguem la independència a lo millor l'anomenen el Melitón Manzanas dels Mossos d'Esquadra.
Campió !

#5.1 Gorka el gudari, Barcelona, el camp de batalla de la CUP, 01/04/2014 - 21:55

Em sembla de molt mal gust el teu comentari. Comparar una escòria com Manzanas, torturador, assassinat per una altra escòria, amb un periodista que es limita a informar de la demagògia de qui es caga a sobre del sistema tot visquent de la mamandurria del propi sistema, és repugnant.