Publicitat
Política · 18 de Febrer de 2014. 18:27h.

La CUP dubta de presentar-se a les europees

Ho decidirà el 9 de març el Consell Polític d'aquesta formació

La CUP dubta de presentar-se a les europees

Una imatge dels diputats de la CUP al Parlament de Catalunya

La CUP decidirà el pròxim 9 de març si participa a les eleccions europees. La decisió es prendrà en un Consell Polític que tindrà lloc a Cervera, després d’un procés de debat obert.

El dubte de l’organització independentista d’esquerres és si es presenten formant un coalició amb EH Bildu, BNG i NOS – Unidade Popular, o bé opten per no participar als comicis europeus del 25 de maig.

Si finalment s’acaben presentant a les eleccions al Parlament europeu ho faran “amb la vista posada en la denúncia de la Unió Europea, la troika i en definitiva l'Europa dels estats i del capital”, segons ha expressat la CUP en un comunicat.

Abans de prendre la decisió final en el Consell Polític es reuniran amb els possibles integrants de la coalició “per acabar de valorar la seva proposta i discutir-ne tant aspectes polítics com tècnics”. En les properes setmanes hi haurà un debat a les assembles locals i territorials de la CUP i també consultaran les organitzacions de l’esquerra independentista i altres moviment socials.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Kropotkin, Vic, 19/02/2014 - 09:18

No lo dudeis en la UE se valora mucho la ideas tipo Corea del Norte. Os acojeran con los brazos abiertos. Es la tendencia que mas triunfa ultimamente. Os pronostico un trinfo arrollador.

#1 rafa, lleida, 18/02/2014 - 19:14

Pero estos de que van a hablar en Europa, ¿ del frranquismo ? porque si los sacas del tostón de antaño ya no saben que decir.