Publicitat
Política · 29 d'Abril de 2014. 17:02h.

La CUP equipara els insults a twitter amb la "llibertat d'expressió"

Quim Arrufat compara les detencions amb el Gran Germà d'Orwell

La CUP equipara els insults a twitter amb la "llibertat d'expressió"

Una imatge del diputat de la CUP al Parlament, Quim Arrufat

El diputat de la CUP al Parlament de Catalunya, Quim Arrufat, ha equiparat els insults que es fan a través de Twitter amb la “llibertat d’expressió”.

Una afirmació que ha fet en referència a la detenció de 21 persones, en una operació efectuada per la Guàrdia Civil, acusades d’enaltiment del terrorisme i d’humiliació de les víctimes amb tuits com els següents: “El 13 de mayo seria el aniversario de Miguel Ángel Blanco, pero ohhh ETA le metio tres tiros en la chola” o “Cómo duerme Irene Villa: como un tronco y a pierna suelta”, entre d’altres.

Arrufat ha afirmat que “entrar en la persecució i detenció física dels autors d’aquests tuits és entrar en la immensitat i la bogeria de la persecució”, i ha afegit que “és moralment reprovable i políticament condemnable” aquests “acudits” que s’han fet des de Twitter.

“Si tothom que publiqui alguna cosa que sigui moralment reprovable en termes de violència política a Twitter o Facebook ha de ser perseguit o encausat fins a detenir-lo a casa seva això es pot convertir en una cacera de bruixes enorme. Podríem acabar com el pitjor dels somnis orwellians, que és una societat que tot ho controla, tot ho jutja i tot ho penalitza”, ha apuntat el diputat de la CUP.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#23 enric, barcelona, 30/04/2014 - 12:12

¿Com és possible que aquest Senyor estigui al Parlament, i que molts catalans l´hagin votat?

#22 iñigo, bi, 30/04/2014 - 09:59

Si estos gobernaran nos íbamos a enterar de lo que es no tener libertad. De manera rotunda, además.

#21 Victot, PPCC, 30/04/2014 - 07:58

Quim la batalla moral es pensen que l'han guanyada. Nomes perque tenen la llei feta i aplicada com els va millor. Poden dir el que volen i quan volen, ara bé, compte amb el que diem nosaltres. Adéu escanya!

#20 jh, Sant Boi, 30/04/2014 - 00:14

LA CUP LLEVÓ A JUICIO A 2 CONCEJALES DE PXC POR LLAMARLES"TERRORISTAS" (hace 5 días) .
La CUP no duda en usar el estado orwelliano cuando quiere.

#19 Homsckembauer, München-Itaca, 29/04/2014 - 23:00

Vamos a la final. No hay nada escrito que diga que por perder 5-0 estés eliminado. Somos los mejores. Nos presentaremos en Lisboa en la final y no se atreverán a decirnos que no. Nos necesitan. Tenemos derecho a decidir que estamos en la final. Los resultados son tonterias. Tenemos derecho a decidir