Publicitat
Política · 10 d'Agost de 2017. 08:40h.

La CUP equipara Santi Vila amb la "caverna mediàtica"

Joan Coma diu que el conseller "té el mateix tarannà ideològic que els que tracten el referèndum de cop d'Estat"

La CUP equipara Santi Vila amb la "caverna mediàtica"

Mireia Boya, amb Anna Gabriel, en una foto d'arxiu

Dirigents de la CUP han carregat contra el conseller d'Empresa i Coneixement, Santi Vila, després que aquest informés a través de twitter que ha presentat al jutjat número 26 de Barcelona l'escrit d'acusació particular de la Generalitat per l'atac al bus turístic. "Cap ideologia es pot emparar en la violència", ha denunciat.

La diputada de la CUP, Mireia Boya, ha compartit el tuit i ha afirmat que Vila és un "exemple d'algú que compra el relat de la caverna mediàtica i del Govern de l'Estat". També ho ha fet el regidor de la CUP a Vic, Joan Coma, que ha manifestat que "judicialitzar i dir que acció d'Arran és violència és del mateix tarannà ideològic que els que tracten el referèndum de cop d'Estat".

El cap de premsa de la formació anticapitalista al Parlament, Jordi Salvia, s'ha afegit a les crítiques i ha exposat que "Santi Vila balla al ritme del Partit Popular". També ha dit que el conseller "sempre ha estat un paio molt diligent..."

Salvia, en aquest sentit, ha denunciat algunes declaracions que el titular d'Empresa ha fet contra el soci de Junts pel Sí al Parlament: "L'endemà del procés, la CUP seria l'últim soci que aniríem a buscar", "Santi Vila alerta que la CUP suposa una 'sagnia constant' per a CDC i el procés", "La via rupturista amb la CUP genera una fuga de confiança" i "Santi Vila insinua que presentarà la seva dimissió si el Govern claudica al populisme de la CUP".

23 Comentaris

Publicitat
#21 Cat Show, b, 11/08/2017 - 15:03

La barraca rural de Mireia Boya en el valle de Aran, en todo caso es el doble de grande que el apartamento del Barcenas (100m2).

#20 Poble sec, Bcn, 10/08/2017 - 19:01

La imatge dels hotelera Boya no ee el uniforme cupero Aunque la mona se vista de seda mona se queda.
De porc i de senyor és bé de raça

#19 joan, manresa, 10/08/2017 - 17:29

El Casal ,17,30 h.--Sr.Conseller endevant..,estem ya cansats de veure fets a imatges en el día a día que ens regiran l'estomac...,si la seva dimissió i esperem tambe d'alguns altres servex per provocar "eleccions inmediates"endevant....,Ni Catalunya ni el seu poble es merexen personatjes axís.Si anyoren altres contrades mar enllá,bon vent i bar

#18 Miguel , Cerdanyola , 10/08/2017 - 15:24

Cuando la biol

#16 Tirant, Begur, 10/08/2017 - 14:08

I aquests representen a les classes obreres... penso que els treballadors tenim més flexibilitat mental, som més oberts i menys radicals, aquesta forma de pensar o de no pensar té un tarannà que recorda als fatxes.