Publicitat
Política · 11 de Maig de 2010. 15:02h.

La CUP es desmarca de la CUP

"No formem part de la Crida a la Unitat Popular ni hi estem associats"

La CUP es desmarca de la CUP

Una assamblea de la CUP

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ha emès un comunicat on deixen clar que no tenen res a veure amb Crida a la Unitat Popular, creat entre d'altres per exregidors de la CUP. En aquest sentit recorden que el partit "va decidir a la seva Assemblea Nacional del juny de 2009 no concórrer a aquestes eleccions autonòmiques del Principat de Catalunya".

"La CUP no forma part d’aquesta iniciativa ni hi està associada. Si bé els integrants de la candidatura han emplaçat a la CUP a donar-hi suport, la nostra organització no debatrà aquest assumpte fins el proper Consell Polític ordinari, a celebrar el proper 29 de maig", expliquen.

"A nivell electoral, la CUP treballa amb la vista posada a les properes eleccions municipals de 2011, que s’han de celebrar als municipis dels Països Catalans sota administració espanyola. És aquesta contesa electoral la que, avui, centra l’atenció de la CUP", recorden.

"En aquest sentit, la nostra organització està duent a terme un procés de debat sobre el programa marc, que servirà de guia general per definir, després, les propostes de cada candidatura local. Aquest és un procés obert als moviments socials dels país i consisteix, en la fase en què ens trobem, de conferències temàtiques. A hores d’ara ja hi han participat més de 160 persones", conclouen.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Palaus, El Campello, 11/05/2010 - 21:05

Signat Groucho Marx.
Salut.:

#7 Jaume, Sant Gervasi de Cassoles, 11/05/2010 - 20:29

Josep t'emplaço a assistir a la presentació de la CUP Sarrià-St Gervasi que tindrà lloc aquest dijous a la casa orlandai de Sarrià a partir de les 19:30.
Salut!

#6 INDE-INDEPENDÈNCIA, mataro, 11/05/2010 - 17:01

Les properas municipals seran genials,els sucursalistes del pp i psc segurament hauran abandonat.quin sentit tindria continuar a la ex colonia ?? CATALANA LLIURÈ !!

#5 sulfuro sulfuro, Barcelona, 11/05/2010 - 16:30

¿Podría algún experto decirme que CUP se desmarca de la CUP?
¿La CUP o la CUP?
Siempre pensé que la política de ERC y sus excrecencias era un embolic pero este sudocup es demasiado para mi.
Viva la CUP! y para que no se enfaden los otros Viva la CUP¡

#4 lo nen, barcelona, 11/05/2010 - 16:18

Molt bé. Una alternativa real es fa des de la base, amb feina ben feta i sumant suports. per fer el ridícul ja hi han ERC, reagrupats i els frikis que roben noms!