Publicitat
Política · 21 de Juliol de 2019. 15:39h.

La CUP es planteja recuperar David Fernández

Davant la davalla electoral de l'organització

La CUP es planteja recuperar David Fernández

David Fernández, en una imatge d'arxiu, ensenya la seva sabata Rodrigo Rato en la compareixença de l'exministre al Parlament

La CUP ha obert la porta perquè David Fernández pugui tornar a ser el candidat de la formació anticapitalista en una eleccions al Parlament de Catalunya. El portaveu del partit, Carles Riera, ha reconegut en un entrevista a Europa Press que l'exdiputat “podria ser un bon candidat”.

“És una persona que, tant des del punt de vista intern com extern, està en unes condicions molt bones per contribuir en el terreny de la representació en aquesta nova etapa”, ha afirmat. Aquesta possibilitat es contempla després que el partit aprovés ampliar d'un a dos el nombre de mandats per als seus càrrecs electes.

Riera ha explicat que “hem obert aquesta possibilitat perquè les persones que van ser el primers diputats, o els segons, o els actuals, puguin, si així ho desitja la militància, repetir mandat i seguir aportant experiència, referencialitat i capacitat”.

David Fernández va ser el candidat de la CUP a les eleccions catalanes del 2012, en les que els antisistema van aconseguir tres escons. En els comicis del 2015, la formació va augmentar la seva representació fins els 10 diputats amb Antonio Baños com a candidat. Però en les darreres eleccions del 21 de desembre de 2017, la CUP va tornar a retrocedir fins els actuals quatre escons.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 21/07/2019 - 21:27

Emulant al talentos Arturu, torna Gargamel Von Daniken.


Com diu un amic meu Catalunya es divertida si te la sua tot una mica

#3 Capit@n España, Purgandus populus!!, 21/07/2019 - 19:18

El sandalio abrazaditas cual Teletubie del prusès...Penoso en la Comision del Caso Pujol.

#2 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalanismo secta destructiva, 21/07/2019 - 18:45

¡Leñe...! ¡el regreso de Sandalio el zamorano...! ¡el mayordomo fiel...! esto del merder amarillo es un no parar, es un concurso on-line para ver quien hace la pavada mas gorda ¡como en el kilombo argentino oiga...!. ¡Que vuelve la Kirchner...! ni en 13 rue del percebe se podían imaginar pelotudeces tan gordas...

#1 Tabarnés puro, Barcino, 21/07/2019 - 16:28

Después de la huida de la Gabriel a hacer la revolución a Suiza, otro principio cupaire que se va a hacer puñetas para pillar cacho en el mercado electoral..