Publicitat
Política · 18 d'Octubre de 2009. 20:17h.

La CUP es planteja "un nou impuls"

Elegit nou secretari nacional

La CUP es planteja "un nou impuls"

Els nous membres del Secretariat Nacional de la CUP

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ha escullit el seu nou Secretariat Nacional amb l'objectiu de "donar un nou impuls a l'organització i amb l'objectiu marcat de les eleccions municipals del 2011".
 
L’antiga Audiència romana de Tarragona ha estat l’emplaçament de l’Assemblea Nacional Extrahordinària que la CUP ha celebrat amb la finalitat prinicipal d’escollir un nou Secretariat Nacional i que té "com a repte fonamental les properes eleccions municipals". El nou secreteriat vol esdevenir "un nou impuls organitzatiu i polític que, juntament amb la resta d’òrgans de la CUP, vetllaran pel desenvolupament de la ponència estratègica L’Alternativa Necessària, i, com dèiem, el principal repte electoral, que són les eleccions municipals del 2011".
 
Els nous membres del Secretariat Nacional han estat escollits per votacions secretes i són: Lluís Sales de Girona, Aina Barahona de Celrà, Pau Juvillà de Lleida, Oscar Mendoza de Vilanova, en Jordi Slvia de Vilafranca, en Marc Sallas de Badalona, en Joan Teran de Barcelona, Albert Botran de Molins de Rei, Xavier Angelergues de Reus,  Adam Majó de Manresa i Francesc Andeu de Sabadell. Un secretariat totalment renovat a excepció de Pau Juvillà, Marc Sallas i Adam Majó que repeteixen càrrec en l’organ nacional. En els propers dies les diferents secretaries faran el seu relleu als nous responsables nacionals.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Lluís, banyoles, 19/10/2009 - 21:40

La gent de les CUP que cones són gent honesta, valenta, desinteressada i suficientment capaç. Què més volem pels nostres polítics?

#15 Xavier, Sant Sadurni, 19/10/2009 - 20:47

El partido este o lo que sea esto, CUP, prohibe llevar camisa ? es obligatoria la camiseta de 2 € ? se puede uno duchar más de una vez al mes ? y afeitarse ?

#14 Whisky, Igualada, 19/10/2009 - 19:57

CUP= oCUPes EN POLITICA
Uns altres que tb volen xupar del pot.
Endevant PxC fes neteja

#13 joan, barcelona, 19/10/2009 - 17:34

parleu de politica amb un de la cup nomes 5 minututs i veureu el nivell d' aquesta gent. son una especie de marxistes sense haver llegit marx,amb un aire cumbaia un xic de havy metal i poca cosa mes.

#12 ramiro, manresa, 19/10/2009 - 12:49

vaig estar a la Ryder Cup i no els vaig veure! Cup naranja, Cup cristal, compra't un boli i dóna-li al Pasqual!